reklama

Pazdziernik 2016

Mi na szczęście apetyt wrócił :) w samą porę :D

Tak się zastanawiam czy fotelik trzeba mieć firmowy by przyczepić do wózka,pewno tak bo adapter trzeba jakoś dopasować,nie znam się na tym, pomóżcie.

reklama
Ja pojadłam na śniadanie i potem słodkie i tego drugiego bardzo żałuję :p

Natusia fotelik to trzeba mieć dobry ;) adaptery można dokupić, tylko przed zakupem wózka czy fotelika należy sprawdzić czy napewno pasują (tzn są adaprery). Foteliki z zestawów 3w1 często są beznadziejne. No i warto pamiętać, że z auta do lekarza stelaż + fotelik jak najbardziej, ale na zakupy, nawet jak mają być z założenia 30 minutowe lepiej zabrać gondole ;)

Agnieszka przykro mi. Półtora roku temu mojemu M w przeciągu miesiąca zmarło oboje rodziców. Niestety sam musiał lecieć do Pl.

Natusia foteliki maxicosi pasują do większości wózków na rynku. Fotelik musi być dobry i berdzonpolecam taki z baza do samochodu.

Persea wydaje się być ok.

Zjadłam powysyłałem życzenia i usnęłam na kanapie[emoji23] teraz pora na kawkę, żurek i idziemy ze znajomymi na kulki[emoji4]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Virtuti co się dzieje? :( trzymaj się

Dzięki za odp w sprawie fotelika,wiem,że musi być dobry i bezpieczny chodzi o to,że mam wózek coneco toledo i do niego chciałabym jakiś dobry fotelik i czy on może być jakikolwiek firmy i adapter dobrać,ale wtedy do czego? No będę musiała kogoś znającego się na tym wypytać :)

Persea też będę szukać spacerówki bo ta w tym wózku mnie drażni,ale ta co wstawiłaś ma piankowe koła one też mnie nie przekonują..

Agnieszka bardzo mi przykro :( trzymajcie się

Nie wiem czy w takich tanich spacerowkach bywaja pompowane kola. A nie chce wydawac majatku bo wózek u mnie jest ciagle składany i rozkładany, przerzucany po bagaznikach wiec i tak szybko sie zniszczy. Te duze spacerowki sa bardzo nieporęczne. Moja juz dawno schowana ale czlowiek niedoświadczony kupi co mu wcisna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry