Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja pojadłam na śniadanie i potem słodkie i tego drugiego bardzo żałuję
Natusia fotelik to trzeba mieć dobry adaptery można dokupić, tylko przed zakupem wózka czy fotelika należy sprawdzić czy napewno pasują (tzn są adaprery). Foteliki z zestawów 3w1 często są beznadziejne. No i warto pamiętać, że z auta do lekarza stelaż + fotelik jak najbardziej, ale na zakupy, nawet jak mają być z założenia 30 minutowe lepiej zabrać gondole
Natusia najlepiej udaj się do jakiegoś dobrego sklepu z fotelikami/wózkami, żeby ktoś doświadczony wszystko Ci wytłumaczył. A kupić możesz sobie przez internet.
Ja jestem na etapie wyboru parasolki spacerówki. Może rzucicie okiem na link między jajkiem a babką Link do: WÓZEK SPACEROWY PARASOLKA SPACERÓWKA VOYAGER
Dzięki za odp w sprawie fotelika,wiem,że musi być dobry i bezpieczny chodzi o to,że mam wózek coneco toledo i do niego chciałabym jakiś dobry fotelik i czy on może być jakikolwiek firmy i adapter dobrać,ale wtedy do czego? No będę musiała kogoś znającego się na tym wypytać
Persea też będę szukać spacerówki bo ta w tym wózku mnie drażni,ale ta co wstawiłaś ma piankowe koła one też mnie nie przekonują..
Nie wiem czy w takich tanich spacerowkach bywaja pompowane kola. A nie chce wydawac majatku bo wózek u mnie jest ciagle składany i rozkładany, przerzucany po bagaznikach wiec i tak szybko sie zniszczy. Te duze spacerowki sa bardzo nieporęczne. Moja juz dawno schowana ale czlowiek niedoświadczony kupi co mu wcisna