@papciarkowa boską masz babcię. Moja też bym mi wszystko zrobiła. Niestety od prawie ośmiu lat nie ma jej z nami. Bardzo za nią tęsknię. Z nikim z rodziny nie miałam takiego kontaktu.
@Cherry90 ślicznie wyglądasz i super mebelek będzie. Myśmy mieli kołyskę dla Tymka, taką wiklinową - super się sprawdzała.
@virtuti90 co tam koszmar, zabawne to jest!
A na kokardkę zawsze mam jedną odpowiedź. "A dlaczego mam ją wieszać" (no i ktoś tłumaczy że przed urokiem chroni itp) a ja na to: "A nie, to dziękuję, my jesteśmy katolikami". Niejedną sąsiadkę po tym zatkało.
U nas w domu MASAKRA!!! Mąż mój postanowił w końcu pomalować pokój duży. Okazało się, że mamy w nim tyle rzeczy, że .... po wyniesieniu ich nie mamy jak się poruszać po reszcie mieszkania. Poza tym wiercił wczoraj dziury w ścianach i byłam cała w pyle. Jakoś nie mam siły na to. Nie wiem w co ręce włożyć. Na szczęście znając go szybko zaczął prace to i szybko mu pójdzie, bo on lubi takie remonty raz i dwa zrobione. Tyle że zawsze robił to jak mnie w domu nie było.
Mam taki problem z córką. Chcę ją dać do szkoły. We wrześniu będzie miała 6 lat i 8miesiący. Tylko jej przyjaciółka nie idzie i ona, choć wcześniej chciała iśc, teraz się buntuje.... A bardzo by mi pasowało jednak ją dać skoro przyszły rok będę w domu. Na razie oglądamy tornistry itp.
Znów dziś rozmawiałam z rodzicami i szkoła nie daje wcale informacji - bo ministerstwo nic im nie mówi - a Lila chodzi na tańce, jak otworzą tylko jedną klasę, może nie być klasy tanecznej.... no masakra ten rok zrobili!!! wrrrr