Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wesola w sumkę 14 tc zaczęła wiec może. .. ja w pieszej ciąży 16 tyg poczułam ale wtedy myślałam że to co innego ale już w 18 tyg nie miałam wątpliwości
Aria haha mam nadzieje, ze to nie o mnie tylko nowej osobie ;p bo tak dlugo pisalam posta na wizytowym potem patrze Wy tu juz tyle znow o zamknietym napisalyscie
Tak, to chyba grupa zamknięta. Przesyłam linka Aria1010 i opuszczam grupę a ona zrobi z siebie administratora i doda kogo chcecie :-) Wątpię w możliwość tematu zamkniętego. Ale nie jestem też obeznana.
właśnie ...ponoć przy 2 ciązy szybciej czuć ruchy....nie pamietam ;-)..ciekawe jak przy 3 ;-)ja ciągle coś czuje....ale czy te cukiereczki mają tyle siły
Co ty ale byłam ciekawa ci u was słychać ... wczoraj jak listę aktualizowalam to się w duchu śmiałam ze spisz czarna listę mamusie co się nie odzywają ... my się martwić jak się nie odzywacie