reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Just myślę, że spokojnie możesz pić, mi położna mówiła, że jedną dziennie spokojnie. Tylko mnie od kawy i herbaty odrzuciło tak jak w pierwszej ciąży

Ale Wy dzisiaj galopujecie :) Mam chwilę przerwy w pracy, myślę poczytam sobie, a tu tyle stron. Będę miała lekturę na popołudnie. Ciekawe, jak nam się wątek rozrośnie zanim będzie ten zamknięty temat... ;)

MartaDiablaWarta też wychodzę z założenia ze liczenie postów to chora sytuacja ja mam córeczkę która cały czas wymaga ode mnie uwagi dodatkowo dom sprzątanie gotowanie i moje super samopoczucie / nudności naprawdę czasmi nie ma się ochoty na nic.

Justjestem ja nie pije boje się ze moze mieć zły wpływ :-(

Paulina gdzie mieszkasz ?? jestem z Warszawy i chętnie spotkalabym się ;-)

Kasiadom to i też tak bałam się i odstawialam naprawdę stopniowo ;-)

PerseaNigre to moja koleżanka dzwoni i mówi przyjedź do nas moje dzieci już po ospie pytam który to dzień a ona mówi no 4 myślałam ze padne :-/ ludzie nie mają wyobraźni :-(

Joani wszystkie produkują żeby czasem nie została pominięte w zamkniętym :-D

reklama
Do góry