reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ann zgadzam sie, to ogromna wygoda. Pamietam moje bieganie po butelki dla bliźniaków... Masakra!
Żadna z moich dziewczyn nie używała smoczków z wyjątkiem najmłodszej, która jest smoczkoholikiem i mam z tego powodu ok 6 smoczków w domu bo ciagle któryś sie gubi.

Persea ja mam zawsze na odwrót, po porodzie wracają mi siły, ciąża jest dla mnie ciężka.

Tekila super! I przestań szukać wrażeń w necie!

Paulina może pomarudz mu trochę?

Larkaa ty tez masz zakaz czytania!!

Agnieszka sprzątanie nie zając, rób na raty. Kciuki za wizytę :)

Ruda mnie przywitał grill jak z bliźniakami ze szpitala wróciłam [emoji3]
Mi tez karmienie samo przyszło i oprócz jednego zapalenia nigdy nic mi sie nie działo.
Żebyś wiedziała ile on stęka... Stary chłop a marudzi jak mąka dziewczynka [emoji19][emoji23]

Papciarkowa taka przyjaciółka to skarb[emoji5]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Papciarkowa moja przyjaciolka przyjechala do mnie w dzien ktory robilam test. Popatrzyla na mnie I mowi " ty jestes w ciazy" :-) nie wiem jak zgadla a nawet nie wiedziala kiedy mialam dostac @ bo juz mialam dosc staran :-)

Poziomki jak ty.ogarniasz ta grimadke :-)?
A ty kiedy bylas chora I moglas postekac? :-) Mamy nie maja zwolnienia :-)

Ruda ja bardzo rzadko choruje... Może 2 razy do roku i to max 2 dni. Ja nie umiem narzekać niestety, poprostu robię swoje:/
Czasem mam dość i mam ochotę zamknąć je w piwnicy ale one chyba to widza bo szybciutko stają sie aniołkami [emoji23]

Obydwie stronki sa z rzeczami robionymi przeze mnie :) Torty na zamowienie robię od niedawna

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Tekila super, że wizyta udana !:)

Poziomki na Słodka Maline to lepiej nie wchodzic bo jak mi ślina pociekla gdy zobaczylam te pyszności ;-) Zdolna kobietka z Ciebie!

W ciągu dnia w miare możliwości probowalam nadrobic, ale w tej chwili juz nie pamietam nic :(

reklama
Do góry