Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ci polecam pozwiedzać apteki i poprosić o próbki. Potestujcie. Obecnie myjemy w oilatum i smarujemy atopikiem. Używamy też emoilum. Do tego mamy maść robiona ze sterydem,syropy alergiczne i wyciszające oraz psikacz do nosa i krople do oczu. U nas super krem raz okazał sie uczulac. Oddałam bratu bo u niego dobrze działał. Atopik ma fajną konsystencję ale niestety nie widzę rewelacji (choc na mojego męża dobrze działa).@Rybki to twoja córcia ma AZS ? dobrze pamiętam... bo mój też ma problemy skórne plus alergia i wlasnie sie zaczyna... możesz mi polecic jakiś dobry kremik do buzki i balsam do ciala? Młody ma już dość mocno przesuszoną skórę... tak to nigdy nie miał... i na twarzy tak samo zwłaszcza na nosku...
Pojechałabym teraz im szybciej się wyciągnie tym lepiejwłaśnie znalazłam u syna kleszcza :/ na łopatce mu sie dziad przyczepił... a ja nigdy nie miałam kleszcza ... jutro rano pojade z nim do lekarza żeby mu go wyciągnęli