Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A widziałyście tego masterchefa dla dzieci?
W ogóle do mnie nie przemawia i wydaje mi się, że jest ustawiony.
Jak raz włączyłam i zobaczyłam, że małe dzieci przygotowują żabie udka to pomyślałam sobie "bez jaj"!!!
Ile osób ma w ogóle dostęp do takich produktów, a co dopiero banda 9 latków robi popisowe dania
Ja czasami oglądam tego mastrrcheffa junior ale ja wogole jestem sceptycznie nastawiona na takie programy z dziećmi. Mam mieszane uczucia.
Szczególnie do Małych Gigantów
Ann mam podobne odczucia, dziwię się rodzicom, że wysyłają swoje dzieci do takich programów.
Swoją drogą słyszałam od znajomych, którzy znali Jadzię z programu Duże Dzieci - że małej się strasznie w głowie przewróciło, uważała się za nie wiadomo kogo, dzieci w szkole przestały ja lubić, została wyalienowana.
Magda86 ja tez ich ogladam, ale bardziej lubie ogladac mieszkania tych ludzi bo przewaznie to super urzadzone mieszkania/domy niz to co podaja do jedzenia ;p
Ugotowani są super Niedawno nawet trafiliśmy na znajomą twarz, koleżankę męża z podstawówki
A od przedszkola do Opola też kiedyś oglądałam, świetny program!! Jedyny mądry dla dzieci.