Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
na hamaku jak fajnie też bym chciała, masz ogródek? właśnie z kina wróciłam bo byliśmy ze znajomymi wcześniej na kolacji (ale była niedobra);d a wcześniej też sprzątanko i mi się przypomniało teraz, że luster nie przetarłam haha
mamy troszkę działki obok domu hehe. Pogoda nawet spoko to trzeba korzystać co fajnego w kinie leci ? ja by chyba nie usiedziała na tym fotelu :/ ło kurde ja też zapomniałam o lustrze! ale do następnego zdjęcia wyczyszcze haha
jak oglądałyście 50 twarzy greya to musicie obejrzec piecdziesiat twarzy Blacka ja dawno się z komedii tak nie uśmiałam haha cały film świetny no ładnie wszystkie zapomniały o lustrach i szybach na fotelu w kinie właśnie już po jakimś czasie nie wiedziałam jak siedzieć ani nóg wyprostować, a na głowę nie chciałam nikomu zarzucać:d