• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pazdziernik 2016

ale macie fajnie, że gin zgra Wam filmiki albo ujęcia dziecka, moja nawet nie proponowała nic takiego a najlepsze jest to, że moja gin też jest w ciąży i widać, że ostatnio nie jest już tak super miła jak na początku też pewnie ma humorki jak i ....my:)

reklama
Ja mam co wizyte 3d - takze z tym mi sie udało , że lekarz ma taki sprzet :) ale gdyby nie miał to pewnie bym zrobiła bo zdjęcia sa nie do porównania
Ja też mam ci wizytę 3d :)

Tak wogole to witajcie dziewczyny! Nie było mnie trochę, ale was czytam! Wróciły mi wieczorami nudności a dzisiaj 17 tydzień się zaczął... Dziwne, myślałam na początku że może jakaś grypa :/
Dzidzia już cała chata posprzątana, pranie die robi, obiad tylko został do zrobienia ;)
Jakieś propozycje na zupy? Myślę i myślę jaką by tu zrobić ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Super Ala! :-)
I ile bulisz za taką wizytę?
A ja chodze na nfz ale nie do przychodni czy szpitala ylko do niepublicznego zakładu . Lekarz wybudował prywatną klinike przyjmował rok prywatnie i podpisał kontrakt z nfz . Za każdym razem mam badanie i usg 3d za darmo , warunki super, wszystkie badania za darmo plus te dodatkowe tsh i toksoplazmoza, hiv . Także nie mam co szukac gdzie indziej bo po co mam placic jak tu takie dogodnosci za darmo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry