reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Siedzimy na zamkniętym, bo odkąd na otawartym doszły "nowe" jak to nazwałaś to każda z was pisze o sobie i mało ją obchodzą inni. A my się wzajemnie o siebie troszczymy, razem trzymamy i prowadzimy dialogi, czego tutaj mi brakowało ile razy weszłam i cokolwiek napisałam.

Miłka, przykre, bo nie miałam absolutnie zamiaru nikogo obrazić tym że napisałam że ciąża to nie choroba (PISAŁAM O SOBIE)
Ale jeżeli tak zostało odebrane to trudno..
Ogolnie to bardzo mi się podoba to forum i super babeczki tu są :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Co Ty nie chodziło mi zupełnie o Ciebie, jakaś "sympatyczna koleżanka" zaznaczyła mi w poście literówki, słabe to było…

Chociaż sama nie piszę bezbłędnie :dry:

W normie 103/76 :-) tak jak zawsze, ale to raczej kwestia spadku cukru we krwi. Muszę chyba min co 2h coś zejść bo inaczej robi mi się słabo :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przed ciążą miałam zawsze niskie, chyba aż za niskie. A teraz jakoś tak mi się podniosło nawet do 130/90

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pierwszej ciąży wymiotowalam kilka razy dziennie do 16 tyg. Teraz zdarzyło mi się kilka razy, ale mdłości były do 12 tyg.

Napisane na Lenovo A3500-FL w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zawsze miałam niskie ale dobrze mi z tym było, teraz to hm też nie kwestia ciśnienia tylko jedzenia raczej. Z tym miałam już problemy, to coś w rodzaju hiperoglikemi albo hiperglukozy nie pamiętam nazwy :-) zjadłam śniadanie ale chyba mało i wracając od dziadka weszłam na zakupy i zrobiło mi się strasznie słabo. Teraz zjadłam i poleżałam i wracam do normy :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry