• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Mialam sie nie odzywac ale nie moge tego czytac. Ciaza to nie choroba to dlaczego tyle z nas jest na L4 ? Przeciez to.nie choroba?
Czemu tyle z nas mialo plamienie? Ciaze zagrozona? Czemu tyle poronilo? Przeciez to nie choroba!!
Skoro to bie choroba to czemu nie dzwigamy ciezarow? Nie przemeczamy sie? Czemu nie robimy w polu? Jak nasze babcie ktore w tym polu rodzily I robily dalej? Czemu bo jest inne srodowisko, inna zywnosc I jestesmy slabsz
Ale ciaza to nie choroba.

Mowie tylko swoje zdanie na ten.temat.

Co do misia szumisia ja jestem na.nie. po co odrazu uczyc dziecko zasypiania przy czyms a nie samemu? Ten mis sie kiedys rozwali I ci wtedy ?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mialam sie nie odzywac ale nie moge tego czytac. Ciaza to nie choroba to dlaczego tyle z nas jest na L4 ? Przeciez to.nie choroba?
Czemu tyle z nas mialo plamienie? Ciaze zagrozona? Czemu tyle poronilo? Przeciez to nie choroba!!
Skoro to bie choroba to czemu nie dzwigamy ciezarow? Nie przemeczamy sie? Czemu nie robimy w polu? Jak nasze babcie ktore w tym polu rodzily I robily dalej? Czemu bo jest inne srodowisko, inna zywnosc I jestesmy slabsz
Ale ciaza to nie choroba.

Mowie tylko swoje zdanie na ten.temat.

Co do misia szumisia ja jestem na.nie. po co odrazu uczyc dziecko zasypiania przy czyms a nie samemu? Ten mis sie kiedys rozwali I ci wtedy ?

Ja po raz setny mówie, że ciąza jezeli nie jest zagrozona, nie ma plamień, z mama i maleństwem jest wszystko dobrze to dlaczego odmawiac sobie sprzatania, treningów, gotowania i wielu wielu innych rzeczy, które przeciez normalnie można w ciąży robic :)
ja w sobote byłam z przyjaciólkami " na plotach" w klubie. Popgadałysmy, potanczylysmy to tez jest złe?

Paulina tez jestem tego zdania, dla mnie tez ciaza to nie choroba pod warunkiem, ze wszystko jest ok :) nie ma co przesadzac i sie nad sobą litowac skoro człowiek czuje sie doborze i lekarz stwierdza, że wszystko jest ok

pewnie jak sie ma tylko siły, chęci i możliwości to dlaczego nie ;)
moja przyjaciólka w 6 miesiacu była na 3 dniowej imprezie w Niemczach i była tak szczesliwa jak nigdy wczesniej :)

Tu bardziej chodzi o to ze te slowa padly. Wiele z nas ma klopoty zeby zajsc, donosic, meczy sie wymiotuje. Troche wspolczucia I ludzkiego odruchu.

Paulina a do czego on ma byc? Do pomagania w usypianiu? A czemu nie uczyc odrazu usypiania normalnego tylko dawac dodatkowy bodziec?

reklama
Nie sadze by byl limit uzywania go. Chociaz ja raczej odpuszczę, moja siostra tak nauczyla swoje dzieci, ze jak one spaly to i odkurzac mozna bylo, a te dalej spaly. Wydaje mi sie, ze to niepotrzebny wydatek i raczej warto nauczyc dziecko by samo zasypialo niz za pomoca gazetow. Nie wykluczam jednak, ze po porodzie zdanie zmienie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry