reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dzień dobry łobuzy :)
Temat śledzi zaczęty,, idę dzisiaj kupić ;) uwielbiam!
Noc przespana ale z bólami. Od Krzyża do kolan ciągnie, ale zaraz się rozruszam i będzie git ;)
Młody dzisiaj zostaje w domu. Nie idzie do przedszkola bo ma termin u dentysty... Zobaczymy czy przeżyjemy ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,

katarynka bardzo spodobał mi się Twój wpis na temat wczorajszej sytuacji ;-) ;),
agnieszka Twój młody spokojnie da radę u dentysty, moja 4 letnia Hela była wczoraj i dała radę bez problemów, mamy zero dziur ;-) ;)

Brrr nie mogę czytać jak piszecie o śledziach...

Blee wrócę do nich po ciąży ... bo teraz nie mam na nie ochoty... ani na placki ziemniaczane ani mięso .... tzn w sosie vos zjem ale tłuste i smażone brrr

reklama
I jeszcze jedno. Wczoraj gadalam z kolezanka i ona bardzo mnie wysmiala, ze przed porodem bede robila sobie stopy i paznokcie u rak. Twierdzi, ze przed porodem o takuch rzecza sie nie mysli, co wy o tym sądzicie? Pamietam, ze moja szwagierka jeszcze zdążyła do domu pojechac, umyc sie i ogolic. Zreszta u nnie wszystkie kobiety w rodzinie, oczywiscie jesli wszystko bylo ok, szly do fryzjera i.kosmetyczki przed. Teraz zastanawiam sie czy to ja nie jestem nienormalna :p a wy ? Co wy kochane myslicie?

Do góry