reklama

Pazdziernik 2016

Miłka, mowisz ze czas na to bedzie ? My kolo sierpnia chcieliśmy sie za to wziac. Stare budownictwo ma to do siebie, ze te pokoje takie ogromne. Ja myslalam nad kupnem tulko lozeczka i komody z przewijakiem, ale boje sie, ze sie nie pomiesci. Wszystko musi byc schowane ( koty) i wozek tez musi byc w domu, boje sie ze ktoś zajumie nam

reklama
My mamy sypialnie między pokojem syna a pokojem gdzie będzie dzidzia. Więc chyba od razu maleństwo będzie u siebie spało. Jeszcze zobaczymy. Myślimy nad kolorem ścian. Nie chce różu ani niebieskiego. Bo różnie to bywa. Nie że ma być dziewczynka, pokój na różowo, a tu niespodzianka i chłopczyk ;)
Myślimy o takim bardziej uniwersalnym ale jasnym i ciepłym kolorze, a resztę zrobią dodatki ;)
Macie pomysły na kolor ścian? Co będzie uniwersalny?

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktorka - możesz na razie pokój tylko odświeżyć. Na meble i konkretne urządzanie masz jak dla mnie czas. Komoda i łóżeczko wystarczą, ja korzystałam z przewijaka nakładanego na łóżeczko wygodne i tanie.

Agnieszka - moje dziewczyny mają pokój niebieski bo taki kolor obie chciały, przedtem ściany były żółte. Ja osobiście lubię jasne kolory, kremy, szaroście.

U nas pokój dziecka będzie taki bardzo jasno szary, a mebelki wszystkie białe
Super pomysł!
Ładnie będzie wyglądało.
U nas jest problem, że w domu od strony sypialni i syna pokoju jest od południa aż do wieczora słońce. Pokój dzidzi tylko słonko do ok 13... Więc musi być na jakiś jasny żeby nie było za ciemno.

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do depilacji to ja maszynę używam bo depilator to nie dla mnie...:-)

Co do pokoju dziecka to myślę, że do roku będzie spało u nas w sypialni a później zrobimy mu pokoik :-) i będzie raczej jasny, w sensie białe meble i ściany piaskowe c czy coś takiego :-) moi rodzice chcieli mi kupić już zaraz na październik ale po co :-) obecnie to jest mój gabinet szkolny i męża siłownia...niech się nią cieszy jeszcze trochę :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry