reklama

Pazdziernik 2016

reklama
BETKAA napisze na pewno [emoji8][emoji8]
PAULINKA , teraz się już nie stresuj, ale też nie dawaj za wygraną ! Ja bym im pokazała :/

Ja skończyłam dopiero sprzątanie. I tak jak u ciebie
WIKTORKA, mam klocie z prawej strony :/
Na obiad ryba, bo nie chce mi się jechać do sklepu ;)
Pojadę po obiedzie bo piwo dla męża muszę kupić ;) (dzisiaj mecz jakiś tam)

Aaaa... I mam jeszcze dzisiaj do dentysty [emoji30] [emoji30]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

larkaa ponieważ pracuje w szkole i jeżeli biorę l4 na czas wakacji takie ciążowe to przypada mi teoretycznie wolne w rozumieniu urlopu. A , że nauczyciele mają 6tyg urlopu :-) Ale trudno niech to przeppadnie nie chcę dostać na głowę :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, ja tez chora :( katar i gardło boli maz mnie faszeruje mlekiem z imbirem, cynamonem, miodem i goździkami masakra straszna ale nic innego nie mam

Agnieszka powodzenia u doktora, zazdroszczę ci ze maluszka popodgladasz:)

Paulina nie wieże! Musiałam twojego posta czytać dwa razy bo myślałam ze cos zle zrozumiałam, co to za ludzie? I to przy twojej córce? Mam nadzieje ze dostaną za swoje

Paulina ja również nie wierzę w to co piszesz... co za ludzie. Zwolnić ciężarną :/ a jaki powód tej dyscyplinarki?
I dobrze , że wszystko w porządku. Walcz o swoje i nie denerwuj się, skoro wygraną masz jak w banku.

Zdrowia chorowitkom ;)

Ja od wczoraj wyraźnie czuję ruchy. Już kilka dni wcześniej coś czułam, ale czekałam na większą częstotliwość ;) ale teraz to już musi być to ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Bellina super! Teraz naprawdę czujesz, ze nosisz dziecko:) który masz tydzien? Ja trzy dni temu poczułam w wannie ale chyba sobie uroiłam bo od tego czasu nic:(

reklama
Bellina to fajnie zazdroszcze Ci, u mnie juz 19 tydz a nic szczegolnego nie poczulam czasem tak leciutko tylko...
Również życzę zdrówka Wam dziewczynki w majówkę i zasmarkane takie? Hehe:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry