Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
BETKAA napisze na pewno [emoji8][emoji8]
PAULINKA , teraz się już nie stresuj, ale też nie dawaj za wygraną ! Ja bym im pokazała :/
Ja skończyłam dopiero sprzątanie. I tak jak u ciebie
WIKTORKA, mam klocie z prawej strony :/
Na obiad ryba, bo nie chce mi się jechać do sklepu
Pojadę po obiedzie bo piwo dla męża muszę kupić (dzisiaj mecz jakiś tam)
Aaaa... I mam jeszcze dzisiaj do dentysty [emoji30] [emoji30]
larkaa ponieważ pracuje w szkole i jeżeli biorę l4 na czas wakacji takie ciążowe to przypada mi teoretycznie wolne w rozumieniu urlopu. A , że nauczyciele mają 6tyg urlopu :-) Ale trudno niech to przeppadnie nie chcę dostać na głowę :-)
Czesc dziewczyny, ja tez chora katar i gardło boli maz mnie faszeruje mlekiem z imbirem, cynamonem, miodem i goździkami masakra straszna ale nic innego nie mam
Agnieszka powodzenia u doktora, zazdroszczę ci ze maluszka popodgladasz
Paulina nie wieże! Musiałam twojego posta czytać dwa razy bo myślałam ze cos zle zrozumiałam, co to za ludzie? I to przy twojej córce? Mam nadzieje ze dostaną za swoje
Paulina ja również nie wierzę w to co piszesz... co za ludzie. Zwolnić ciężarną :/ a jaki powód tej dyscyplinarki?
I dobrze , że wszystko w porządku. Walcz o swoje i nie denerwuj się, skoro wygraną masz jak w banku.
Zdrowia chorowitkom
Ja od wczoraj wyraźnie czuję ruchy. Już kilka dni wcześniej coś czułam, ale czekałam na większą częstotliwość ale teraz to już musi być to
Bellina super! Teraz naprawdę czujesz, ze nosisz dziecko który masz tydzien? Ja trzy dni temu poczułam w wannie ale chyba sobie uroiłam bo od tego czasu nic
Bellina to fajnie zazdroszcze Ci, u mnie juz 19 tydz a nic szczegolnego nie poczulam czasem tak leciutko tylko...
Również życzę zdrówka Wam dziewczynki w majówkę i zasmarkane takie? Hehe