reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Dzień dobry,

Starsza koza wyjechała na zieloną szkołe,fajnie jej :cool2:

mnie tfu, tfu na razie nic nie dolega, po za tym, że puchne jak menel po denaturacie :rolleyes2:

agnieszka - dobrze, że już z Wami w miarę ok, szyjka mogła Ci się skrócić od kaszlu z powodu zapalenia krtani ( przerabialam to w pierwszej ciąży) - odpoczywaj ile się da, żeby wszytsko wróciło do normy,

poziomki - ale się obkupiłaś, niezłe łupy, i jakie ceny :laugh2:

tekila - dobrze, że pojechałaś, wiesz, że wszytsko z Wami w porządku a Ty odpoczywaj

reklama
Przyszedł list ze szpitala i w środę proszę mocno zaciskać kciuki

Świstak mój ucieka jak podchodzimy do kasy[emoji23] a ze mamy busa to mało co nas ogranicza.

Milka [emoji23][emoji23][emoji23] nie ma sie z czego śmiać ale strasznie mnie rozbawiło to porównanie.

Jak dzisiaj mamuśki sie czujecie?
Mi dzieci a właściwie dziecko nie dało pospać bo wstał skowronek o 7[emoji58]

Zakochałam sie w tych ubrankach[emoji7]
Link do: Baby Boy Clothes | Tops | Bottoms | Designer | TK Maxx

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Hej ja dziś rano normalnie robiłam wszystko żeby nie wstać, bo bałam się , że będzie boleć... jak już się przemogłam to okazało się boleć boli a póki co po nocy mniej. Generalnie zamierzam dziś leżeć i zbytnio się nie ruszać, żeby nie zaczęło mocniej.
A i za dwa tygodnie muszę poprosić moja gin o zmierzenie szyjki macicy właśnie bo wczoraj mówiła mi lekarka, że mam 2,5cm ale że wszystko jest ok. Niemniej wolę to skontrolować za te 14 dni. Czytałam trochę i wiem, że każda na zupełnie inna długość i ważne aby się nie skracała i nie była rozpulchniona.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi tez jakos tak zle dzisiaj, mialam sprzątać od rana ale męża zagonilam do pracy a sama leżę:)
Tekila odpoczywaj:)

Poziomki jakie badania masz w srode?

Poziomki bede trzymac kciuki i ja :) ja dzis super sie czuje, brzuchol nie boli tylko glowa... wlasnie koncze sprzatac i zrobie truskawki z jogurtem. Moj w pracy i dobrze odpoczne sobie :) tylko moje kotki tak strasznie zaczely sie lenic,ze masakra :(

Pamietam jak sie stresowałam jak zareaguje moja córka na wieści o rodzeństwie a ona oszalała:) jak tylko ma chwile to siedzi w internecie i szuka. Juz ma wybrany ulubiony wózek, wanienkę nawet termometr do wody:) ostatnio maz pozwolił jej cos kupić no i dzisiaj przyszło:) Takie malusie i słodziusie juz zapomniałam jakie maleńkie sa pierwsze ubranka

Wiktorka współczuje sierści, moja psinka wymiotowała od 6 rano to dopiero była masakra myślałam ze sie do niej przyłącze ble!

reklama
Do góry