Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tez sie stresuje bo moj dzidz to wielki sie zapowiada no i we wtorek mam spotkanie w szpitalu zeby ustalić plan działania. Chciałabym rodzic naturalnie ale boje sie ze nie dam rady jak mały bedzie 5 kg i bedzie rzeźnia ale cesarki tez sie boje...
Nie wiem, usg mam mieć w 37 tygodniu. W 31 ważył około 2300 i polozna wspomniała ze jeżeli przekroczy 4500 to moze mi byc ciezko go wypchać juz te wszystkie małe ubranka dałam córce dla lalek
Tola o matko to jeszcze większy robal niz moj Ja tez sie boje cesarki i chyba spróbuje urodzić ale jak poród nie bedzie postępował to zgodzę sie na cesarkę ile miało Twoje pierwsze dziecię? Moja jak sie urodziła 3560 czyli w normie, mam nadzieje ze ten tez nie jest wielki tylko zle obliczyli. A co Tobie lekarz radzi?
Wiktorka jak dla mnie to wazy idealnie
Justjestem bo to nie od wzrostu rodziców zależy ja mam 160 moj tez nie jest jakis bardzo wysoki a synuś wielki sie szykuje
Myślę, że tak może być
ja na początku jak czytałam tu ile ważą inne maluszki to byłam przerażona, że moja tak mało, ale lekarz stwierdził, że wszystko w normie więc na spokojnie