• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe brzuszki <3

Patka dokładnie, ja się boję ze się zabardzo skuta naciagnie teraz więc chodzę "w".
Ale mój biust a raczej jego brak to A70!
Teraz mam 85D i tak jak Beatka mówi już ciśnie pod biustem strasznie wiec trzeba szukać dalej.

Ja mam to ze w ciąży ogromnie rośnie, ale potem... I rozstępy zostają, i skura sama pusta.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pola faktycznie duza roznica. Ja mam normalnie 70b teraz nosze 75 c i trochę zaluje, ze nie przymierzylam d. Bo te tez zaczynają byc na styk. Ja.nie lubie bez chodzic. Czytalam, ze w ciazy powinno sie.nawet spac w staniku wlasnie po to, zeby.biust pozniej ladnie wygladal. Ja staram sie smarowac codzienne, ale kurde zobaczymy

Ja mam taki jeden wygodny w ktorym czasem spie bo jak patrze na te rozstepy to strach pomyslec co dalej:(
Mi juz takie miekkie wygodne bez poduch ktore kupilam z dwa msce temu sa ciasne a byly tak.jak Pola pisala 85D...

Mój cyc nie zmienił rozmiaru jest tylko pełniejszy ale ja dopiero co skończyłam karmić wiec tez inaczej.

A to my równo 23tc
1465411213-ibui15.jpeg

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry