Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja przezylam dzis chwile grozy. Noemi odgryzla metalowy guzik ze swetra i mamlala go na lezacoNa szczescie udalo mi sie szybko otworzyc buzie i wyciagnac go, zanim trafil do gardla.
Mysle, ze to przez zabki..... Dwa nowe chca sie przebic i jakos nie mogaNoemi ma ich dopiero szesc wiec jeszcze troche sie pomeczy zanim wszystkie jej wyjda. A jak wasze dzieci przechodza zabkowanie? Co stosowac na bolace dziaselka?
poza tym jest ok.mozesz podac czopek viburcol jak wiesz ze ząbek idzie na nocmyszunia ale Piotrus zdyscyplinowanyStawiasz go czasem do kata jak cos przeskrobie?
Ja nie stosuje zadnych kar. Jakos nie lezy to w mojej naturze. Oczywiscie jak Noemi jest niegrzeczna stanowczym glosem mowie, ze robi cos zle i tlumacze dlaczego. Nie wiem czy to dobrze czy niePewnie niewiele z tego rozumie, ale na ton glosu przewaznie reaguje
![]()

A ja przezylam dzis chwile grozy. Noemi odgryzla metalowy guzik ze swetra i mamlala go na lezacoNa szczescie udalo mi sie szybko otworzyc buzie i wyciagnac go, zanim trafil do gardla.
Mysle, ze to przez zabki..... Dwa nowe chca sie przebic i jakos nie mogaNoemi ma ich dopiero szesc wiec jeszcze troche sie pomeczy zanim wszystkie jej wyjda. A jak wasze dzieci przechodza zabkowanie? Co stosowac na bolace dziaselka?
To był ciężki czas.
Może spróbujesz dać jej jakiś gryzaczek. Podobno te wodne, schłodzone w lodówce pomagają. Piotrusiowi niestety gryzaki nie przypadły do gustu, więc prawie w ogóle z nich nie korzystaliśmy.

niestety sa bardzo wysokie i cięzkie do zbicia... 

no i wez tu codziennie nie sprzataj:-)
wiec karmimy rybki mrozonym:-)