Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powiedz, czy przy drugim dzieciaczku jest latwiej z tego powodu, czy trudniej bo masz przeciez tyle na glowie, w tym opieke nad starszym Dominisiem 

ogólnie jest dobrze organizacja nie jest zła(czasem M pomoze jak coś robie przy Alanku to on przy Dominisiu)
zazdrości nie ma bo i tez pokazujemy jak bardzo i Dominisia kochamy ale myśle że to wie i nie czuje się tak powiem "opuszczony":-)lubi robić aja braciszkowi i myśle że by podotykał Alanka nieco mocniej i cześciej hehe ale tu juz uważamy i niepozwalamy
więc ogólnie nie jest źle i nawet Dominiś przestawił się gdzie maks 2 razy budzi sie w nocy i uwaga tylko tyle aby wypic herbatke czy niekiedy samą wode daje co też mam większy luz bo i Alanuś budzi się co 3 godzinki i wtedy trzeba dać cycusia przebrać dać cycusia i dopiero zasypia co troche zajmuje ale nie jest źle myślałam że będzie gorzej
i wiecie co jednak przy drugim dzieciątku naprawde jest łatwiej czy kąpiel czy karmienie nocne wstawanie i ogólna organizacja na dniu jest łatwiejsza jakoś mi to lepiej szybciej wychodzi i pewnie dlatego bo doświadczenia nauczyłam się przy Dominisiu
tak więc kobitki rozmnażajcie się 
;-)
ale udało się M wcisnąć naszego Dominisia
no i teraz jeszcze na echo serca będzie trzeba jechac bo nie wiem czy pisałam(ale chyba tak)że ma te szumy co trzeba kontrolować to
ale M się tym załatiw a ja sobie z dzieciaczkami w domku
dziękuje:-)patrysiu - gratulacje!!!

Witaj Patrysiu - Uściski dla Alanka po drugiej stronie brzuszka - buziaki!!!DZIEŃ DOBRY:-)
DZIĘKUJE ZA GRATULACJE I MIŁE SŁOWA O ALANKU:-)

- a synek śliczny - aż serducho rośnie jak się widzi takie maleństwo.WITAJCIE KOCHANE:-)
18.01.2010 r urodziłam sn synka Alanka o godz.14:10(ta sama godz.co Dominisia urodziłam)z wagą 3220g i 52 cm długości jest śliczniutki i kochany:-)
Poród po przebiciu wód ciężki ale warto było dla takiego cudu:-)
A to Alanuś:-)