Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to moja córeczka :
HEYKA:-)
Śliczniutka jest:-)wygląda na grzeczną dziewczynkę:-)

:-)Witam. Znowu po weekendowym maratonie. Nie wiem skąd Ci ludzie się tam biorą. Mam poprostu gościowstręt. Patrzeć na nich nie mogę. Chyba czas zmienic pracę. Powinnam się oszczędzać a daję po całości aż boję się wizyty kontrolnej u onkologa bo pewnie nieźle oberwie mi się po uszach. Poza tym popsuł nam sie samochód i mąż chodzi wkurzony i sam nie wie co mu jest tak naprawdę. Amelka na szczęscie zdrowa i w miarę grzeczna.
Akwarelka ja urządzam zawsze takie małe konkursy np. jak nie chce posprzątac po sobie to sprzątam z nią na czas. Potem dostaje jakieś malutkie nagrody. Tylko z nocnikiem mamy problem niestety. Zdrówka życzę
A na rodzeństwo to się chyba nie zdecyduje chociaż M nalega ale ja mam stracha i uraz po małej
Miłego dzionka:-)
Mysle ze warto podjac probe i konsekwentnie nie zakladac pampersa w dzien przez tydzien czy dwa i zobaczyc co z tego wyniknie. Na pewno mokre plamy na podlodze i stres z tym zwiazany, ale cel jest w zasiegu reki. Dziecko w koncu musi nauczyc sie sluchac wlasnego ciala i nie popuszczac w majtki, tylko na nocnik
Powodzenia:-)Hop hop, gdzie jestescie?....No tak, pewnie zajete dzieciaczkami? Ja odkad poslalam Emi do przedszkola mam nieco wiecej wolnego czasu i wiecie co, chyba wroce do mojej pracy;-)
A tak w ogole to mamy jeszcze piekna pogode. To prawda, ranki sa bardzo chlodne, ale pozniej jest slonecznie i cieplo. Wczoraj po obiedzie bawilysmy sie w krolewny ( potem wrzuce jakies zdjecie), a potem wybralysmy sie do parku. Emi plywala w lisciach (doslownie) i zbierala masowo kasztany do torebki. Tak jej sie ta zabawa spodobala, ze i o 6-tej wieczorem nie chciala isc po tatusia do pociagu. Wiec tatus przyszedl ^po nas z nowa reklamowka na kasztany. Emisia wyszla w koncu z parku tak kolo w pol do siodmej, przekupiona obietnica kupienia czegos dobrego na kolacje. A wy jakich metod uzywacie zeby naklonic dzieciaczki do czegos?
Milego dnia i zdrowszego dla wszystkich chorujacych![]()
a nagrody nie musza byc kosztowne, wystarczy calusek, rysunek czy kasztanek
Byle wszystko bylo pod kontrola

Wcielo mi post!!!! No ale dobra... od poczatku...
. Niestety nie mozemy znalezc kasztanow - albo jeszcze nie pospadaly albo jakis deficyt kasztanowy w naszej okolicy! a chetnie porobilabym ludziki z zapalek i kasztanow, jak za starych dobrych czasow.
. Taka ze mnie matka wariatka - samochodu nie, ale czekoladke na prochnice prosze bardzo
.
! Wiec mysle ze kazde dziecko ma swoj czas, czasami mu sie nie chce, czasami go poprostu to nie interesuje. Wczesniej ktoras pisala ze jej maluch liczy, moj zaczal dopiero z miesiac temu liczyc do 10 (wczesniej tylko liczyl do 4) i ciagle musze sie z nim bawic w chowanego, albo robie cos zanim on policzy do 10.
;-)! Zycze jednak nmiejszych ilosci gosci - pogoda niedlugo bedzie temu sprzyjala! I zdrowka zycze! A Amelce (tak miala miec na imie moja corcia ale wyszedl Kuba
) pozegnania z nocniczkiem juz w 100%!