bleucoco
Fanka BB :)
Szkoda, że w domu mam tylko czułość 20Rób! I wstawiaj foty! Ja uwielbiam oceniać testy! Codziennie to robię w apce premom![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda, że w domu mam tylko czułość 20Rób! I wstawiaj foty! Ja uwielbiam oceniać testy! Codziennie to robię w apce premom![]()
Test testowi nierównySzkoda, że w domu mam tylko czułość 20Na etapie testowania nie mówię mężowi o niczym, więc jakbym skoro świt wyszła do apteki bez sikania po czułość 10, to by zaczął się dopytywać
![]()
Może siknę dla zasady, co ma się marnowaćTest testowi nierównyMi kiedyś 20 pokazywały kreskę, a 10 były czyste
![]()
Mam dokładnie to samo! Dzisiaj idę pierwszy raz do pracy po ciąży i skróconym macierzyńskim (prawie 4msc), jeszcze do tego mam beznadziejną zmianę (14-23). Tak bardzo nie chcęCześć dziewczyny, i znowu poniedziałek, ta noc zleciała mi tak szybko, że mam wrażenie, że spałam tylko godzinę, a spałam 7
Miłego dnia![]()
Niech moc będzie z Tobą!Mam dokładnie to samo! Dzisiaj idę pierwszy raz do pracy po ciąży i skróconym macierzyńskim (prawie 4msc), jeszcze do tego mam beznadziejną zmianę (14-23). Tak bardzo nie chcę
Miłego dnia wszystkim