reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Haha u mnie to samo jest, tez swojemu zamawiam i później jeszcze muszę podać bo on nigdy nie wie co pić 😅 ale plus takie że pije wszystko nie narzeka i nawet nie pyta co pije 😄
Mój też nie narzeka, bierze suple, chociaż czasem trzeba mu o tym przypominać. Ostatnio jak pojawiła się w pudełku nowa kapsułka, to najpierw ją zjadł, a później zapytał na co to😅 ja zaczełam brać omegę 3 , to i jemu wpakowałam.

Dzień dobry w poniedziałek,
u mnie nastąpiła mała zmiana planów - tj. podczas piątkowego monitoringu okazało się, że nie muszę dostawać zastrzyku, bo owulacja już była i jest widoczne ciałko żółte. A teraz najciekawsze - owulacja nastąpiła jednocześnie z dwóch jajników 😱, a tu muszę dodać, że jeden z nich jest (od operacji sprzed 5 lat) traktowany w zasadzie jako organ szczątkowy (w czerwcu nawet jeden lekarz mówił o tym, że ten jajnik jest zwłókniały i nie pracuje), a od 5 lat nie została w nim zaobserwowana owulacja ani nawet „pół pęcherzyka”.
Tak wiec pije teraz zioła na II fazę cyklu, a od jutra zaczynam łykać encorton. Czy któraś z Was go przyjmowała? Trochę się tego obawiam, wiec chętnie dowiem się jakie miałyście z nim doświadczenia.

@anyżowe_love zapisz mnie proszę na testowanie na 13.09 🤞
Ja teraz biorę encorton i nic się nie dzieje. Bałam się, że spuchnę, ale jest ok. A poza tym biorę tyle leków, że i tak trudno powiedzieć co od czego. Generalnie jestem śpiąca i nie do życia ;)

Dzień dobry wam wszystkim dziś ;) nie wiem czy kojarzycie ale pisałam na wrześniowym wątku o moim wątpliwym pęcherzyku który nie pękł z poprzedniego cyklu podobno i małe szanse że pęknie ale zrobiłam proga 8 dpo i oto wyniki:

Czy to znaczy na 100% że owu była?
Dodam że innego pęcherzyka nie było.
Wygląda na to, że owulka była🙂

I ja po wizycie ;)
Dojrzewają dwa jajeczka, powiedziała ze owu za 3-4 dni, czyli czw-pt zgodnie z planem i apka :p
Raczej piątek.

Blizna po cc bardzo dobrze się ma :)

Nie widzi przeciwwskazań.

Progesteron mam oczywiście srobic 7dpo dla swojego świetego spokoju 😅

Powiedziała ze TSH dla niej ok, mogłoby być ciut niższe, ale iodoral, selen, cynk i magnez raczej zrobią robotę :)

No to najprzyjemniejszy czas przed Tobą😁
Ostrego i owocnego trzonowania😍

Oo to zaciskam kciuki, żeby choć jedno bobo z tego było 😊 choć dwupakiem nie po gardzisz nie😁😁😁

Kciuki, żeby jak najszybciej się udało 😊

Mój tylko mówi "co to za narkotyki mi dajesz matka" 😆

No nic idę łyknąć DHA, bo zapomnę. Czasem mam tak, że nie pamiętam czy zażyłam jakieś tabsy-chyba będę musiała sobie zapisywać choć nie biorę duzo🤷🏼‍♀️ no ale wczoraj miałam taka sytuację, że nie pamiętałam, czy zażyłam NAC i nie wiem, czy nie zażyłam podwójnej dawki ale żyję, więc jest ok😂
Nie masz takiego podzielnika na leki z dniami tygodnia? To znacznie ułatwia sprawę i jest łatwiej nie pominąć dawek 😉

Ja teraz biorę encorton i nic się nie dzieje. Bałam się, że spuchnę, ale jest ok. A poza tym biorę tyle leków, że i tak trudno powiedzieć co od czego. Generalnie jestem śpiąca i nie do życia ;)
Dziękuje, trochę mnie uspokoiłaś.

Trzymam kciuki, żeby Twoja senność i brak sił były spowodowane nie lekami, a małym Brzdącem ❤️

reklama
Do góry