anyżowa
Fanka BB :)
Albo nie pęcherzNiby okres powinnam mieć dziś ale nic nie czujesutki jedynie wrażliwe … zero objawów które mam zwykle
chyba że pęcherz sprawił że niczego innego nie czuje
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo nie pęcherzNiby okres powinnam mieć dziś ale nic nie czujesutki jedynie wrażliwe … zero objawów które mam zwykle
![]()
Daj znać jak dziś test wygląda koniecznie!!!Niby okres powinnam mieć dziś ale nic nie czujesutki jedynie wrażliwe … zero objawów które mam zwykle
![]()
A ja chyba znowu przechodzę na cykle 27 dniowe. Od pół roku były 25 ale @brak, testy ujemne więc chyba wracamy do starych dobrych 27 dniU mnie jakieś cuda25dc i zaczyna się okres
... Coś mi mówi, że wracam do krótkich cykli sprzed drugiej ciąży albo nie wiem co się dzieje
Skoro już mają być krótkie to niech chociaż owulacja zapowiada się bliżej 11dnia cyklu, niż 15
. No nic
dzisiaj pewnie będę jak flak bez mocy
![]()
przy staraniach krótkie cykle mile widziane mimo wszystkoU mnie jakieś cuda25dc i zaczyna się okres
... Coś mi mówi, że wracam do krótkich cykli sprzed drugiej ciąży albo nie wiem co się dzieje
Skoro już mają być krótkie to niech chociaż owulacja zapowiada się bliżej 11dnia cyklu, niż 15
. No nic
dzisiaj pewnie będę jak flak bez mocy
![]()
tak, jest kilka dziewczyn, które przyjmowały/przyjmują leki na stymulacjęDziewczyny mam cykl stymulowany miałyście kiedyś ?
No wleciały jak złotoprzy staraniach krótkie cykle mile widziane mimo wszystko![]()
Mi też się zdarzało zapomnieć, a jak sobie przypomniałam to i tak nie było na co sikać. Pierwszy raz w życiu mam w domu więcej niż jeden test. Leży już 3 miesiącZabijcie mnie ale zapomniałamdo tego nie mam testów i walczę z zapaleniem pęcherza
jak nie dostanę okresu w nocy to podejdę jutro po testa
![]()