bleucoco
Fanka BB :)
NieA Ty testujesz codziennie ? Jestem mega ciekawa, czy się udało![]()
11.10. Omówilyśmy wczoraj cały mój ostatni cykl

Edit: a no i dziś testowałam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NieA Ty testujesz codziennie ? Jestem mega ciekawa, czy się udało![]()
Nie biorę ich 3 lata… i wtedy też zaczęłam się starać, potem przerwa i teraz znowu starania, więc problem uważam, że jest we mnie. Partner robi badania w przyszłym miesiącu.Może organizm dochodzi jeszcze do siebie po odstawieniu tabsów. Musi minąć trochę czasu, zanim wszystko się wyreguluje. Ile czasu ich nie bierzesz? Ja jestem ekstremalnym przykładem, ale po 8 latach antykoncepcji starałam się 4 lataPierwszy rok po prostu się nie zabezpieczaliśmy, bez śledzenia owu, ale potem wszystkie badania robione i ok. A może jednak to nie po Twojej stronie problem tylko kwestia nowego partnera? Próbuj dalej i się nie załamuj. Rozumiem Twoje rozczarowanie, ale 2 cykle to faktycznie jeszcze krótko
![]()
Ja zrobiłabym badanie proga na Twoim miejscu.Nie biorę ich 3 lata… i wtedy też zaczęłam się starać, potem przerwa i teraz znowu starania, więc problem uważam, że jest we mnie. Partner robi badania w przyszłym miesiącu.
Dziś 34 dzień cyklu, a ja dalej nie mam okresu![]()
Chyba powinnam, bo te cykle to koszmar jakiś.Ja zrobiłabym badanie proga na Twoim miejscu.