reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Mój robił też w sobotę badania i ma jakby niski testosteron, tzn szoruje po dnie ;) z libido też bez rewelacji.
Badanie partnera:
Zobacz załącznik 1667091
Czy któraś z Was zasięgała jakichś źródeł medycznych czy może to być powodem nieudanych ivf ?
Gdzieś czytałam że jak zarodki padają po 3 dobie to jest już to problem po stronie plemnika.
A jak Wam wychodzi badanie nasienia?

reklama
Dziewczyny
A ja mam inny problem, myślicie że stosunek 3 dni przed owulacją da szansę na zapłodnienie? Tak nam się poukładało że tak wyszło że był 3 dni przed owulacją (nie potwierdzona, robione tylko testy owulacyjne). Teraz nie wiem czy w ogóle się nastawiać na jakiekolwiek testowanie
Cień szansy jest przy dobrych parametrach nasienia :) ale niestety bym się nie nakręcała za bardzo bo pozyt. test owulacyjny świadczy o tym ,że pojawi się w ciągu doby lub dwóch więc jakby kolejny dzień ucieka

Cień szansy jest przy dobrych parametrach nasienia :) ale niestety bym się nie nakręcała za bardzo bo pozyt. test owulacyjny świadczy o tym ,że pojawi się w ciągu doby lub dwóch więc jakby kolejny dzień ucieka
Udany stosunek był w piątek, test owulacyjny wyszedł pozytywny w sobotę w późnych godzinach nocnych, więc tak liczę że owulacja była wczoraj lub dzisiaj. No zobaczymy jak będzie :)

Udany stosunek był w piątek, test owulacyjny wyszedł pozytywny w sobotę w późnych godzinach nocnych, więc tak liczę że owulacja była wczoraj lub dzisiaj. No zobaczymy jak będzie :)
moim zdaniem jakąś szansa jest napewno , różnie to może być . U mnie pozytywny test był we wtorek wieczorem a w środę na USG już było ciałko żółte. W moim przypadku mam wrażenie że po piku ma teście owulacja następuje w ciągu kilku godzin . Jeżeli podejrzewasz że mogła by być dzisiaj to może warto dzisiaj poprawić ? Nie wiadomo czy to coś da , a może ? 🤔

A ja mam dziewczyny do Was pytanie. Bo dzisiaj byłam w laboratorium zbadać niektóre hormony i wyczytałam że najlepiej je robić w 1-3 dniu cyklu, a u mnie dzisiaj jest 4 dzień.. drugi i trzeci dzień przepadał w weekend i nie było szans aby zrobić badania. Czy ten dzień może już zrobić jakąś różnice? Bo w niektórych miejscach czytam, że niby pomiędzy 2-5 dniem cyklu wykonać, a inne źródła podają że 1-3 dzień cyklu.. I już zglupialam.

A ja mam dziewczyny do Was pytanie. Bo dzisiaj byłam w laboratorium zbadać niektóre hormony i wyczytałam że najlepiej je robić w 1-3 dniu cyklu, a u mnie dzisiaj jest 4 dzień.. drugi i trzeci dzień przepadał w weekend i nie było szans aby zrobić badania. Czy ten dzień może już zrobić jakąś różnice? Bo w niektórych miejscach czytam, że niby pomiędzy 2-5 dniem cyklu wykonać, a inne źródła podają że 1-3 dzień cyklu.. I już zglupialam.
spokojnie idź 4 dnia

moim zdaniem jakąś szansa jest napewno , różnie to może być . U mnie pozytywny test był we wtorek wieczorem a w środę na USG już było ciałko żółte. W moim przypadku mam wrażenie że po piku ma teście owulacja następuje w ciągu kilku godzin . Jeżeli podejrzewasz że mogła by być dzisiaj to może warto dzisiaj poprawić ? Nie wiadomo czy to coś da , a może ? 🤔
Właśnie wydaje mi się że była wczoraj. Już stwierdziłam że nie będę się fiksować na tym i nie będę na siłę dzisiaj poprawiać bo już mi się zwyczajnie nie chce 🙈

Jestem zdziwiona tym co piszecie o teście ciążowym z rosska bo ja zrobiłam pierwszy raz i była mocna krecha - ciąża była. I drugi raz miesiąc lub dwa temu - biel jak nie wiem, ciąży faktycznie brak

reklama
A ja mam takie pytanie, bo zamówiłam sobie to miovalia nac brałam ostatnim razem, więc stwierdziłam, że i teraz spróbuję tylko przyszło to dziś jak mam 5dc i zastanawiam się czy ja mogę to zacząć brać od dziś czy czekać do kolejnego cyklu, bo faktycznie to trzeba brać od 3 do 7 🙈

Do góry