reklama
AnaBloom
Fanka BB :)
Ha, to ciekaweFlo jest moja stałą aplikacja. Ale ściągnęłam kilka innych dla porównania i każda pokazuje inaczej...

Niestety z innych apek nie korzystałam, więc ciężko mi powiedzieć czemu mogą być rozbieżności.
AnaBloom
Będziemy działać, o ile mężu będzie o siłach@AnaBloom ale ja bym nie rezygnowała ze starań

MyszkaMiki30
W ostatnim odcinku Na dobre i na złe, Bart mówił, że chce robić dziecko bo jest Nów i są większe szanse na poczęcie... Dziś jest Nów więc działajcie dziewczyny 

Patka2207
Ja się aż tak nie znam są tu dziewczyny z większą wiedzą ale myślę że jak dociera to ten najsilniejszyBędziemy działać, o ile mężu będzie o siłachJedyne co mnie schizuje, to czy może to mieć jakiś wpływ na ewentualną wadę genetyczną zarodka. Wiem, nie powinnam zakładać czarnych scenariuszy, ale ciężko o tym nie myśleć, gdy się już raz doświadczyło.

AnaBloom
Nie pogardzę żadnym wsparciemW ostatnim odcinku Na dobre i na złe, Bart mówił, że chce robić dziecko bo jest Nów i są większe szanse na poczęcie... Dziś jest Nów więc działajcie dziewczyny![]()

MyszkaMiki30
myślę, że wady genetyczne mają wiele czynników, nie tylko słaby plemnik.Będziemy działać, o ile mężu będzie o siłachJedyne co mnie schizuje, to czy może to mieć jakiś wpływ na ewentualną wadę genetyczną zarodka. Wiem, nie powinnam zakładać czarnych scenariuszy, ale ciężko o tym nie myśleć, gdy się już raz doświadczyło.
Pytanie jakie mąż ma nasienie, jak dobre to lekka choroba raczej nie namiesza
Patka2207
mam ovi i mój kalendarzyk. Różni się dzień w owulacji co miesiąc,mój kalendarzyk „
AnaBloom
Tak tak, mam świadomość, że to nie tylko kwestia nasieniamyślę, że wady genetyczne mają wiele czynników, nie tylko słaby plemnik.
Pytanie jakie mąż ma nasienie, jak dobre to lekka choroba raczej nie namiesza

Ginekolog powiedział mi, że przyczyną mogła być nawet przechodzona przeze mnie w momencie zapłodnienia bezobjawowo jakaś choroba, np. koronawirus. Już się tego nie dowiemy – ale jakiś taki strach przed powtórką we mnie siedzi, dlatego analizuję różne rzeczy.
reklama
xyza
Aktywna w BB
Mi to się w każdym różnimam ovi i mój kalendarzyk. Różni się dzień w owulacji co miesiąc
Podziel się: