reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
Hej dziewczyny. Ja test pozytywny od piątku mam, niestety beta dopiero dziś będzie zrobiona bo mieszkam na wsi i nie miałam możliwości zrobić przez weekend. Ale robię codziennie Pinki, niby kreska ciemnieje ale powiedzcie czy one na prawdę tak kiepsko się wybarwiają? 😕 wrzucę zdjęcie czterech dzień po dniu dla porównania.
IMG_7314.jpeg

Hej dziewczyny. Ja test pozytywny od piątku mam, niestety beta dopiero dziś będzie zrobiona bo mieszkam na wsi i nie miałam możliwości zrobić przez weekend. Ale robię codziennie Pinki, niby kreska ciemnieje ale powiedzcie czy one na prawdę tak kiepsko się wybarwiają? 😕 wrzucę zdjęcie czterech dzień po dniu dla porównania.Zobacz załącznik 1665841
Zapisywałaś się na testowanie ?

Ja dziś robiłam przyrost, musiałam niestety zrobic w innym labie więc też nie do końca jest to wiarygodne w porównaniu do soboty. Przyrost tylko 65,2% z 46 na 74,70. Czekam jeszcze na progesteron i się okaże czy spodziewać się krwawienia czy zakonczy się to pozytywnie 😪
ja bym powtórzyła pewnie jutro w tym samym labo co w sobotę , będziesz miała porównanie po 72h . Ja tak robiłam przy wcześniejszym biochemię jak też nie urosło wystarczająco i nie byłam pewna czy to bład labolatorium czy coś jest nie tak , że zrobiłam raz , później po 24 w innym i w kolejny dzień czyli po 72h od tego 1 znowu w tym samym

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry