Patka2207
Fanka BB :)
może drożność coś pomoże i tego się trzymam.no zdarza się, mnie też się kilka razy już nie udało mimo, że idealnie „wstrzeliwaliśmy sie” w dni płodne/owulaxje. Też nie wiem czemu. Głowa do góry i lecimy dalej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może drożność coś pomoże i tego się trzymam.no zdarza się, mnie też się kilka razy już nie udało mimo, że idealnie „wstrzeliwaliśmy sie” w dni płodne/owulaxje. Też nie wiem czemu. Głowa do góry i lecimy dalej![]()
a długo się staracie?może drożność coś pomoże i tego się trzymam.
w listopadzie zaszłam w ciążę w 2 cyklu starań i była to ciąża pozamaciczna. W czerwcu po mtx wróciliśmy do starań i na razie nic.a długo się staracie?
A nie kusi Cię jutro testować już ?Cześć dziewczyny
Jestem tutaj nowa, czy mogę dołączyć ?
To mój 4 cykl starań i jutro powinnam dostać okres , mam nadzieję że nie przyjdzie... a 6.10 będę testować![]()
u mnie podobna historia, w sierpniu br było poronienie/pozamaciczna (nie mam pewności, bo ciąża szybko przestała się rozwijać, ale poroniłam dopiero 2tyg od pozytywnego testu). To był 4cs (od kwietnia się staramy). Po poronieniu na razie miałam jedną owulację, a po niej miesiączke. No i póki co nic się nie dzieje.w listopadzie zaszłam w ciążę w 2 cyklu starań i była to ciąża pozamaciczna. W czerwcu po mtx wróciliśmy do starań i na razie nic.
Wiesz co już tyle razy zobaczyłam jedną kreskę i się popłakałam, że chyba odkładam to aż do spóźnienia okresu, żeby się nie rozczarowaćA nie kusi Cię jutro testować już ?![]()
Mam tylko podwyższoną temperaturę (ok 37,5) i ciągnie mnie troszkę brzuch i jajnik... trochę jakby zaraz właśnie miał przyjść okres dlatego się stresuje@Paula949 witaj! A masz jakies objawy zbliżającej się miesiączki?
@igunia93 nie doradzę Ci niestetymi testy owu wychodziły w tym cyklu pozytywne i wszystko pokrywało się z objawami. Na innym forum jedna laska pisała ze wychodziły jej testy owu negatywne i rzeczywiscie miała bezowulacyjne cykle. Mogłaś też nie trafić poprostu w pokoju. Robisz testy codziennie mniej więcej o tej samej godzinie?
a jak mierzysz temperaturę?Mam tylko podwyższoną temperaturę (ok 37,5) i ciągnie mnie troszkę brzuch i jajnik... trochę jakby zaraz właśnie miał przyjść okres dlatego się stresuje
A u Was jak dziewczyny ? Postaram się nadrobić wszystko![]()
Tak tak codziennie o 7 po przebudzeniu, ale dopiero od dwóch cyklia jak mierzysz temperaturę?