reklama
Cherry_Tomato
Fanka BB :)
Daje znać, że u mnie biało, jeśli coś miałoby wyjść, to dziś by wyszło. Wydaje mi się, że miałam przesunięcie owu o jakieś 6 dni (paski, ból, śluz), no ale bez monitu to gdybanie
Jeśli okres nie przyjdzie to siknę znowu w okolicy weekendu 

Bambi199027
Ja jutro idę na wizytę kontrolną po zabiegu. Idę prywatnie i jestem ciekawa jaki będzie miał na mnie pomysł po tych dwóch poronieniach
Nie mam pojęcia co dalej ,jakie badania mam zrobić i wogole .

Nie mam pojęcia co dalej ,jakie badania mam zrobić i wogole .

U
użytkownik 220722
Gość
Ja w czasie ciąży piłam 2 zwykłe i jak miałam ochotę na więcej to piłam bezkofeinowąja jestem dzisiaj w 25dc czuje się jakbym miała zaraz zasnąć, wczoraj wieczorem męczyły mnie mdłości, na testach nic nie wychodzi więc chyba sobie wmawiam. ale nie chciałabym przeoczyć tej ciąży bo poprzednią przeoczyłam (nie staraliśmy się) dostałam krwawienia/plamienia, myślałam ze to okres pojechałam na wakacje, piłam alkohol no dramat. dopiero po powrocie zrobiłam test a tam 2 kreski (niby to było jakos 2-3 dni po spodziewanym temrinie miesiaczki ale i tak mysle ze moze ten alkohol sie przyczynił do utraty tamtej ciazy,
a co robicie z kawa? odstawiacie? pijecie jedna dziennie? ja zawsze mam z tym problem
MyszkaMiki30
ale czy pijemy kawę w trakcie starań?ja jestem dzisiaj w 25dc czuje się jakbym miała zaraz zasnąć, wczoraj wieczorem męczyły mnie mdłości, na testach nic nie wychodzi więc chyba sobie wmawiam. ale nie chciałabym przeoczyć tej ciąży bo poprzednią przeoczyłam (nie staraliśmy się) dostałam krwawienia/plamienia, myślałam ze to okres pojechałam na wakacje, piłam alkohol no dramat. dopiero po powrocie zrobiłam test a tam 2 kreski (niby to było jakos 2-3 dni po spodziewanym temrinie miesiaczki ale i tak mysle ze moze ten alkohol sie przyczynił do utraty tamtej ciazy,
a co robicie z kawa? odstawiacie? pijecie jedna dziennie? ja zawsze mam z tym problem
U
użytkownik 220722
Gość
Wydaje mi się ,że pijemy tyle ile zawsze ale nie mam pojęcia czy kofeina ma wpływ na poczęcieale czy pijemy kawę w trakcie starań?

Trzebaby jakąś położną albo lekarza zapytać czy kofeina ma jakiś wpływ na płodność. Zawsze jest bezkofeinowa
U
użytkownik 220722
Gość
ale czy pijemy kawę w trakcie starań?
reklama
MyszkaMiki30
dokaldnie takJa tam kawę piję, 3-4 dziennie. Nie zamierzam ograniczać, zwariowałabym jakbym miała sobie wszystkiego odmawiać![]()
Ja też piję tym bardziej, że mam niskie ciśnienie.
Podziel się: