reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dzieki lasencje moje za pocieszenie...powiem wam ze momentami mam wrazenie ze to maz gotowy na tatusiowanie bardziej niz ja na mamusiowanie.... on jest caly hepi a ja cala przerazona... przerazona jak to zniose, przerazona jak sie bede zajmowac dzidziem po cc i potem w domu jak dam se rade, i oglnie przerazona cala.... dzwonilam do mamy teraz to prawie na zawal by rypnela jak sie dowiedziala co i jak.... przestalam juz wyc ale oczy mam jak szczur czerwone. ogolnie zakazalam mamie i mezowi mowic do kogokolwiek o tym co mnie czeka dokad narodziny nie stana sie faktem. jak sie okaze ze mloda zrobila kolejnego fikola to w neidziele wieczorem wracam do chaty.... serio to mam dosc juz wszystkiego co sie wkolo mnei dzieje.... a jak mloda sie rzeczywiscie urodzi w poniedzialek rano to wieczorem jestem na forum jak dam rade- z komorki a napisze do was:)))) nieraz z drugiego konca swiata wlaze na neta z komorki i pisze :) nic mnie nie wstrzyma:))) chyba ze zas jakis patafian mi wrypie kroplowke ze mi lapa bedzie odpadac.... ale to i tak napisze chociaz sms do ktorejs z was i wtedy opublikuje na moja prosbe:)))

ojj biedaczka....chcesz to sie zamnienimy.bo ja juz nie moge...i cchce CC w PN...ehhe:-D:-D
a tak powaznie to bedzie dobrze...dasz rade/...bo bedziesz mama i Instynkt jest w nas...

wiesz ja po urodzeniu Stasia...mialam depreche bo miala byc corka a wyszedl synek....ale pozniej wszytsko stalo sie cacy...

dziulka mi mój mały też spłatał figla i się obrócił główką do góry... cały czas siedział z główką na dole a teraz masz :/ Ginka mówiła, że już raczej się nie obróci. Ale jeśli chodzi o cesarke to powiedziała, że mimo wszystko trzeba czekać aż się zacznie skurcze itd i wtedy dopiero do szpitala i cesarka, ja myślałam, że jeśli cesarka to wcześniej to jakoś ustalone tak jak u Dziulki. A jak jest u Was dziewczyny z położeniem miednicowym?

Hej dziewczyny wiedze ze juz wszystkie prawie macie rozwarcia WOW i szykujecie sie do rozdwajania!!!!
No niezle!

Dziulka nie martw sie na zapas najwazniejsze ze dziecko zdrowe!!! A pozatym powiem to tak ....mam nadzieje ze sie nie obrazisz i bron Boze nie mowie tego zlosliwie skad wiesz , masz pewnosc ze twoj porod SN przebiegby szybko i gladko gdyby malutka byla glowka w dol. Czasem w trakcie sie okazuje ze trzeba cesarke zrobic bo sytuacja zaskoczy poloznikow. Pomysl sobie ze to bylby wielki stres a ty juz wiesz kiedy co i jak.
Wiec kochana glowa do gory w poniedzialek wieczor bedziesz tulic malutka:))))

A jak cie zdazylam poznac nie bede zaskoczona jak na drugi dzien bedziesz juz po korytarzu latac i puszcza cie do domu wczesniej bo ty uparta bestia jestes!!!!!

Nie wierze bede dzis pierwsza.
Nie jestem w stanie sie już położyć . Strasznie mnie brzuch bolał jak leżałam i postanowiłam wstać.
Iduś Kochana przykro mi ,że tato taki zawód sprawił ( jak widać niektórzy ojcowie nie umieją stanąć na wysokości zadania). I tak jak mówie, facet nigdy nie bedzie kobieta. Kobieta dla dzieci chce jak najlepiej i najpierw myśli o nich a potem o swoich problemach. Mój tato zmarł jak miałam 13 lat( on był bardzo chory i strasznie mi żal ,że tak cierpiał i długo po nim płakałam. A jak zaczynałam dorastać to niestety zaczełam miec żal za to ,że nie był dobrym ojcem i że zgotował nam takie okropne dzieciństwo). Ale na szczescie już mu wybaczyłam(tak mi sie zdaje i już nie myśle o tym jaki był niedobry dla nas i dla mamy) i teraz chce życ i dać to co najlepsze mojej malutkiej królewnie.
Dziulka to do Ciebie nie podobne Ty płaczesz? Misiu przecież Ty taka jesteś twarda , pocieszasz nas wszystkie i mobilizujesz do działania. Ciekawe czy chociaż my bedziemy potrafiły Ci pocieszyć ,żebyś się nie przejmowała ?
Onesimle trzymam kciuki za Ciebie.
Kasis mam zle wiesci Ty chyba farci nie możesz ogolić :( , bo pies Ci się odparzy w lecie ,a w zimie zamarznie . Jedynie dlugi włos i trymer to reki i wyjmowanie podszerstka.
Pszczylaszczka a co to macie za pieska? I jak wizyta u fryzjera? mam nadzieje ,ze zadowoleni jestescie?
Kahaa trymowanie to inaczej usuwanie martwego podszerstka .
Daissy a Ty mi sie wczoraj sniłas nie pamietam co dokładnie ,ale pamietam tylko Twój nick ohhh pamiętam byłaś bardzo zadowolona z porodu i szybko u Ciebie poszło i sprawnie :) i małeństwo było cudowne ahhhh
Ulisia wow jaka piekna waga malucha :)
Dziewczynki narazie kończe bo muszę iśc coś zjeść bo brzusio sie dopomina jedzenia i tak mi burczy ,że masakra.

Ostatnia edycja:
Witam gaduły:) naklikałyście znowu mnóstwo stron kochane:) JA staram się na bieżąco czytać, jednak jakoś nawet czasu i weny do odpisania nie miałam. Wczoraj cały dzień po lekarzach jeździłam. Te wymazy na paciorkowca i jeszcze z mężusiem trzeba było iść żeby za rękę potrzymać. Panie po gastroskopii zapytały czy jego synek też będzie taki "miętki" jak tatuś:) cały mój mąż i myślę, że nie jeden facet:)

Dziulka tu nas wszystkie stawiasz do pionu, a sama wymiękasz? Masz sobie powiedzieć " kto ma sobie dać radę jak nie ja!?" i inaczej nie myśleć. Wiele razy pisałaś, że nie ma to tamto dzidzia jakoś z nas wyjść musi:) i tak też musi być:) więc głowa do góry moja kochana:)

Sparrow a Tobie życzę aby wszytskie te finansowe problemy zniknęły za dotknięciem palca. Nie trzeba się poddawać. Jutro też jest dzień i z każdej strony może przyjść pomocna dłoń. Pieniądze z kasą kto ich nie ma:/ ważne że jesteście z mężem dla siebie wzajemnie wsparciem. Ma się urodzić Wam mały aniołek więc to już jest wielki cud reszta jakoś się ułoźy tylko nie ma poddawania:) Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło pomyślnie i mocno ściskam.

Mała mi tak jak dziewczyny piszą - Ty najlepiej znasz swoją mamę. Ja np. wiem że bym powiedziała. To nie jest koniec świata. Ważne że jesteś ambitna i nie zaprzepaścisz tego roku. I ten kurs pedagogiczny, a przede wszystkim teraz będziesz się sprawdzać w roli mamy:) i o tym teraz masz myśleć:)

A tak na marginesie to wczoraj tak krążąc po mieście normalnie zauważyłam wysyp mam z wózkami (nie dziwie się oczywiście bo pogoda cudna) ale zazdroszcze bo już sama bym pospacerowała z synkiem naszą maszyną 4kołową:D

Miłego dnia dziewczęta i dużo uśmiechu:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry