Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzieki lasencje moje za pocieszenie...powiem wam ze momentami mam wrazenie ze to maz gotowy na tatusiowanie bardziej niz ja na mamusiowanie.... on jest caly hepi a ja cala przerazona... przerazona jak to zniose, przerazona jak sie bede zajmowac dzidziem po cc i potem w domu jak dam se rade, i oglnie przerazona cala.... dzwonilam do mamy teraz to prawie na zawal by rypnela jak sie dowiedziala co i jak.... przestalam juz wyc ale oczy mam jak szczur czerwone. ogolnie zakazalam mamie i mezowi mowic do kogokolwiek o tym co mnie czeka dokad narodziny nie stana sie faktem. jak sie okaze ze mloda zrobila kolejnego fikola to w neidziele wieczorem wracam do chaty.... serio to mam dosc juz wszystkiego co sie wkolo mnei dzieje.... a jak mloda sie rzeczywiscie urodzi w poniedzialek rano to wieczorem jestem na forum jak dam rade- z komorki a napisze do was))) nieraz z drugiego konca swiata wlaze na neta z komorki i pisze
nic mnie nie wstrzyma
)) chyba ze zas jakis patafian mi wrypie kroplowke ze mi lapa bedzie odpadac.... ale to i tak napisze chociaz sms do ktorejs z was i wtedy opublikuje na moja prosbe
))