Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-):-):-):-):-)Dziewczyny wszystko jest ok!!!
Piątkowa beta to nie 75,18 a 7518 babka się pomyliła w rejestracji podając przez telefon... a dzisiejsza to 15306! Więc rośnie! Na usg widać już pęchęrzyk żółtkowy i ogólnie już 14mm jest w piątek idę na kolejne usg sprawdzić czy zarodek będzie ale już mam nadzieje, że to tylko kontrolna wizyta by potwierdzić, że wszystko jest dobrze. Oprócz tego dr powiedział, że jest dosyć duże jajo i sporo beta przybrała i może się podzielić a ja jestem narażona na bliźniaki wiec byłoby podwójne szczęście ... nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa!!

suuuuupeerrrrrr!!!!!! ale te baby w rejestracji sa

;-);-);-)

tylko z własnej winy 

bo dużo piję przed snem 

No to mamy podobne upodobania :d a tego z kiwi nei probowalamRen ja tez kocham kubusie i pysie i tez tylko ze co sa z bananem ostano dobry porobowałam to z zielonego bana i kiwi pycha
dziekuje i milo ze czekalyscieCzekałyśmy na Ciebie :-) :-)
A z spraw istotnych to poruszałyśmy kwestie l4 ale Ty dziewczyna pracująca więc nie wiem czy zainteresowana. Aaa i zmienili przepis o wizycie przed 10 t.c. w odniesieniu do becikowego
Co sądzicie dziewczyny o pomyśle? Czy któraś ma jeszcze jakąś propozycję wątku zamkniętego? Proszę zgłaszać sugestie!
moze lepiej jednka miec objawyWitam, wróciłam po weekendzie spędzonym na kursie w Bydgoszczy. Jeszcze nie zdążyłam wszystkiego przeczytać, zaraz będę nadrabiać.
No i tak się dobrze tam czułam - zero objawów - że aż się przestraszyłam że może coś nie tak? Ale ledwo wsiadłam w pociąg i wróciłam do domu zaczęło się na nowo. Nie wiem, czy się cieszyć czy płakać...
to wcinaj wcinaj owocki bo zdrowe, mnei ciagnie do grejfrutowJa dzisiaj nawet miałam dobry dzieńZjadłam śniadanko grzecznie, a potem znowu to odbijanie:-(
Jutro znowu do pracy trzeba będzie wstawać, masakra, ale co zrobić.
Zauważyłam, że teraz do owoców dużo mnie ciągnie, ale soczków kubusiowo-pysiowych to za żadne skarby bym nie wypiła, chyba wtedy to na 100% bym kibelek przytulała. Chociaż wczoraj byłam w markecie i wszystko było okej póki koło mięsa nie przeszłam i ciastek, placków jak poczułam ten zapach to mi cały żołądek podjechał![]()
Dzidziuś ma 3 mm i bijące serduszko :-) Ginka jednak mnie przestrzegła żeby nie bagatelizować bóli brzucha bo niby są fizjologią ale.. mam wspomagać się nospą i dostałam duphaston - ze względu na problemy w pierwszej ciąży .
bo pamiętałam ze na moim suwaczku widnieje że dziecko ma długość 7-8 mm (na usg wyszło 3 mm), ale już się uspokoiłam bo na babyboomowych jest 4 mm :-)