Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z głogowaEwela a Ty z jakiej miejscowości jesteś? bo ja mieszkam w Legnicy![]()
hehehe a mnie tez czeka egzamin na prawko bo zaczelam robic heheh wiec jak kiedys bede to mozemy sie umowic gdzies :-)no zaraz wstaje bo córcia domaga sie juz sniadanka..moze ja tez cos zjemEwelina a Ty zdajesz czy mąż? trzymam kciuki, ja zdawałam we Wro we wrześniu :-) Tobie to dobrze, lezysz sobie w wyrku, ja to od 6 juz na nogach, na 7 do roboty :-( ale co tam, jeszcze jakies 7 godzin![]()
ale az sie boje wstac...
z głogowahehehe a mnie tez czeka egzamin na prawko bo zaczelam robic heheh wiec jak kiedys bede to mozemy sie umowic gdzies :-)
kochana jutro zdaje moj M a ja juz 3 razy oblalam ale tez musze sie zapisacEwelina a Ty zdajesz czy mąż? trzymam kciuki, ja zdawałam we Wro we wrześniu :-) Tobie to dobrze, lezysz sobie w wyrku, ja to od 6 juz na nogach, na 7 do roboty :-( ale co tam, jeszcze jakies 7 godzin![]()
no i wlasnie nie iem cy nim jutro pojade:-(narazie mi wymioty przeszly..alle mdli mnie troche;-)a na sniadanko upikelam z córcia gofry
i tylko da zjadlam od rana..a zawsze takie mialam apetyt hehehhe