Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja właśnie dostałam doła. Nie chcę rodzic w swoim mieście, bo tu jest fatalnie, zdecydowałam się dojechać do Bydgoszczy. Najpierw miałam w namiarze szpital MSWiA, ale nie mają ITN, potem ktoś mi polecił szpital Miejski. W obydwu miejscach byłam, oba zwiedziłam, ale... w Miejskim laski narzekają na opiekę poporodową, brak pomocy przy dziecku i trzymają tylko dobę... a co oni przez dobę zrobią? W dupie to mam, nie wiem co robić. U nas jak dziecko musi zostać, matka nie może, a ja bym tego nie zniosła, mam GBS (paciorkowca) i nie wiem czy zaradzą coś temu przy porodzie, a chyba bym zwariowała gdyby Mały musiał zostać... Byłam taka szczęśliwa, chciałam rodzic w Miejskim, tam gdzie Efa, ale jak poczytałam... szok. Co ja mam robić?

A Ty gdzie będziesz rodziła? Może się spotkamy![]()
A Was co tak zdolowalo??
1. M już ma dosyć mojego marudzenia więc się średnio dogadujemy.
2. Ja mam już dosyć biegania do łazienki w nocy i w dzień co 1h.
3. Mam dość też bóli podbrzusza, krzyża i boków.
4. Nie mam jak się ułożyć bo brzuch zawadza.
5. Dodatkowo nie odszedł mi jeszcze żaden czop.
6. Mam cholerną nadzieję, że we wtorek na wizycie doktorka mi powie, że chociaż małe rozwarcie się robi.
W dodatku mam olbrzymią ochotę na pizzę a jak weszłam na wagę to kolejne kilo się wzięło nie wiadomo skąd. Ehh
A więc, to co poniżej dotyczy także mnie...
a poza tym...
już nie wytrzymuję tej ciąży. jestem praktycznie po terminie. moja skóra też nie wytrzymuje - teraz na sam koniec robią mi się rozstępy które się pogarszają z dnia na dzień. a 8,5 miesiąca było OK. więc naprawdę chce już urodzić.
poza tym dobranocka już jest po, a miałyśmy się razem spotkać w szpitalu i lipa chyba z tego będzie
poza tym co chwila ktoś do mnie dzwoni z pytaniem JAK TO JESZCZE NIE URODZIŁAM
prawdziwa masakra