Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja dzis umylam okno u nas w pokoju, posprzatalam balkon, zrobilam pierogi...nabiegalam sie heheeheh ale cisza......wydaje mi sie ze chyba urodze kolo 18stego tak jak mam termin
.lolisza a picie? a w ogóle to trochę mnie to martwi, bo przecież w sumie nie wiadomo czasem, że będzie się miało CC albo kiedy się będzie miało, to co? mam teraz nie jeść w ogóle? ja i tak się panicznie boję, że nie przeżyję tego porodu, a teraz to mam już kolejną obawę dlaczego może się tak stać...Dagisu nie ma teoretycznie wskazań żeby nie jeść przed porodem SN, pojawia się pytanie co jesli coś się złego podzieje i trzeba na szybko robic CC? jak na szybko to zazwyczaj w ogólnym znieczuleniu a wtedy:
a) masz zaje... duzo szczęścia i nie dzieje sie nic zupełnie ani w trakcie ani po
b) masz mniej szczęścia i po rzygasz jak kot dalej niż widzisz aż wyrzygasz wszystko
c) nie masz zupełnie szczęścia, rzygnie w trakcie zabiegu i jazda bez trzymanki bo jestes zaintubowana i trzeba stawać an rzęsach żeby odessać jak najszybciej cały ten syf i nie doprowadzić do zachłystowago zapalenia płuc - zachłystowe zapalenie płuc, wymiocinami i trescią żołądkową = w najlepszym przypadku kilka tygodni silnych antybiotyków, czesto połączone z pobytem na OIOM, w najgorszym = śmierć
Życie to sztuka wyboru6 godzin bez zarełka przed ogólnym minimum musi byc zeby uznać że jest w miare bezpiecznie
Ja też sama wolę się ogolić, albo M w to włączyć
Makuc - Ty chyba też masz jutro wizytę o ile pamiętam? 3 mam kciuki.