Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Malutka, błagam wrzuć przepis na te racuchy bo mi smaka narobiłaś :-)
Daje znać, że żyję ale cała obolała. Bóle podbrzusza jakby przeszły ale zaczęło napier****ć w krzyżu i ruszać się nie mogę
Także dalej leżę i wyję z bólu.
Ewuś :* Duża buźka.
Moni a moze ty rodzic zaczelas co???
Witam,
Za poltorej godziny jade na USG i te konsultacje. Ciekawe, czy ustala dzien cesarki.
uwielbiam takie telefony. ja dopiero 38tc a juz zaczynam warczec - "nie qrfa nie rodze!!!"Ehhh a ja odbieram dalsze telefony z pytaniem .... "no i co? rodzisz?"
nie wykluczyly, bo sie nie zdecydowalismy na aminopunkcje, bo uznalismy, ze to za duze ryzyko. mielismy tylko bardzo dokladny skan w poszukiwaniu "soft markerów", na szczescie nie znaleziono zadnego co nas troche uspokoilo.Kahaaa - a jak u Was wygląda sprawa z podejrzeniem zespołu Downa ? Badania w końcu go wykluczyły ?
he he dobre, jak znajdziesz program to wrzuc na jakis watek do sciagniecia.Właśnie doszliśmy z mężem do wniosku, że nasze dziecko jest w formacie Marcel.zip i że nie mamy programu żeby go rozpakować.
Pożyczy któraś?
witaj mala mi - jak tesciowa (przepraszam, nie moglam nie zapytac ;-) ). czekamy na fotki...HEJ!my dziś wróciliśmy do domu, nareszcie! Melduje się, ze żyjemy. Na razie nie jestem w stanie ponadrabiac, staram się ogarnąć to co w domu. Głowa mi dziś peka.
pozdrawiam Was wszystkie!