• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień dobry!
Dzisiaj nieco mi lepiej, wczoraj była jakaś masakra... Wrzuciłam obiecane fotki na wątek Zdjęcia fasolek.
Buziaki dla wszystkich

reklama
Ulisia :sorry: tulam cie mocno i życzę bezobjawowego, energiczno - pozytywnego dnia pełnego słońca
I wszystkim mamusiom życzę dzisiaj dnia wytchnienia od dolegliwości :-D

cześć dziewczyny! ja dziś troszkę mniej nerwowa, ale nadal, nie wiem co się dzieje, ale za dużo rzeczy mnie wkurza, a nie lubie sie wściekać... mam nadzieję, że mi to szybko przejdzie ;-) ja wczoraj popołudnie trochę przespałam, trochę przeleżałam. nie mogę się doczekać wizyty poniedziałkowej u gina, a jeszcze bardziej jak bedę miała 1 usg. ogólnie czuję się dobrze, czasem tylko jakiś zapach niekonieczny dotrze to mojego węchu;-) pozdrawiam Was

Cześć Mamusie!
U mnie mdłości już prawie zupełnie minęły, co za ulga! Dzisiaj tylko po porannej herbatce trochę mi było nieswojo, ale po kwadransie przeszło.
Za to wczoraj wieczorem zachciało mi się płakać i tak siedziałam sobie przed monitorem, a łzy mi same leciały. Nawet teraz, jak o tym piszę, to mi się cisną do oczu... Normalnie zaraz się znowu poryczę...
Ach, ta ciąża...

dziewczyny poczytajcie dla lepszego humoru link z watku z przymrozeniem oka jak przebiegaly porody - smieszne sytuacje, ja placze ze smiechu 2 dzien :)

Prosze napiszcie,czy przytylyscie ? Ja dzis sie wazylam +1 kg.
Wczoraj bylam w sklepie ciazowym i kupilam sobie wygodny bawelniany stanik z rozpieciami na karmienie, chociaz patrzac na tempo, to jeszcze pewnie zmienie rozmiar:) nie moglam sie powstrzymac i kupilam koszulke i sweterek na wiosne.
Ciekawe kiedy zaczynaja sie brzuchy?

dziewczyny poczytajcie dla lepszego humoru link z watku z przymrozeniem oka jak przebiegaly porody - smieszne sytuacje, ja placze ze smiechu 2 dzien :)

Prosze napiszcie,czy przytylyscie ? Ja dzis sie wazylam +1 kg.
Wczoraj bylam w sklepie ciazowym i kupilam sobie wygodny bawelniany stanik z rozpieciami na karmienie, chociaz patrzac na tempo, to jeszcze pewnie zmienie rozmiar:) nie moglam sie powstrzymac i kupilam koszulke i sweterek na wiosne.
Ciekawe kiedy zaczynaja sie brzuchy?

Na brzuch nie ma reguły, u mnie w pierwszej ciąży na USG połówkowym ledwo co było widać, wyskoczył ok 22 tygodnia! I też szalałam z ciążowymi ciuszkami, teraz spokojniej podchodzę i zanim wydam 129 zł na koszulę Happy Mum trzy razy sie zastanowię:) moda nam sprzyja, tuniki cały czas na topie, więc pewnie długo będziemy kupować w normalnych sklepach.
Ale stanik to podstawa i tu nie ma co oszczędzać.

Witam! dołączam do październikowych mam, wg mojego lekarza termin mam na 9.10.2010r.
To moja druga ciąża, ale pierwsza niestety nie dotrwała, obecnie jestem pod dobrą opieką i wszystko będzie dobrze.
Cieszę się strasznie, choć nadal nie wierzę. To 8 tydzień i 5 dzień.Podzrawiam was serdecznie. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie?:-)

Witam! dołączam do październikowych mam, wg mojego lekarza termin mam na 9.10.2010r.
To moja druga ciąża, ale pierwsza niestety nie dotrwała, obecnie jestem pod dobrą opieką i wszystko będzie dobrze.
Cieszę się strasznie, choć nadal nie wierzę. To 8 tydzień i 5 dzień.Podzrawiam was serdecznie. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie?:-)

:) czuj się tu swobodnie i dużo pisz! Musi być dobrze!!

A ja mam termin na 10, ale dzisiaj 7tc i 4d, więc albo u Ciebie albo u mnie coś nie tak z kalkulatorem:) na szczęście nie ma to żadnego znaczenia;)

dzięki. ogólnie mam wrażenie, że coś źle jest obliczone, jeśli chodzi o termin, ale każdy mówi, że to bardzo się zmienia w I-szym trymetrze. No a poza tym nie pamietam terminu ostatniej miesiączki, pierwszy raz w życiu, odstresowaliśmy sie z mężem, po 3 letniej próbie zajścia w ciążę, no i widać podziałało, ale teraz mam problem z terminem.pozdrawiam

reklama
Hej! W niedzielę wybieramy się z dziewczynami do spa na zabiegi (kasa z funduszu socjalnego:-)). W związku z tym mam do Was pytanie. Czy mogę zrobić sobie zabieg "odmładzający" na twarz? Czy jakikolwiek z zabiegów mogę sobie zafundować....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry