reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień dobry!
Dzisiaj nieco mi lepiej, wczoraj była jakaś masakra... Wrzuciłam obiecane fotki na wątek Zdjęcia fasolek.
Buziaki dla wszystkich

reklama
Ulisia :sorry: tulam cie mocno i życzę bezobjawowego, energiczno - pozytywnego dnia pełnego słońca
I wszystkim mamusiom życzę dzisiaj dnia wytchnienia od dolegliwości :-D

cześć dziewczyny! ja dziś troszkę mniej nerwowa, ale nadal, nie wiem co się dzieje, ale za dużo rzeczy mnie wkurza, a nie lubie sie wściekać... mam nadzieję, że mi to szybko przejdzie ;-) ja wczoraj popołudnie trochę przespałam, trochę przeleżałam. nie mogę się doczekać wizyty poniedziałkowej u gina, a jeszcze bardziej jak bedę miała 1 usg. ogólnie czuję się dobrze, czasem tylko jakiś zapach niekonieczny dotrze to mojego węchu;-) pozdrawiam Was

Cześć Mamusie!
U mnie mdłości już prawie zupełnie minęły, co za ulga! Dzisiaj tylko po porannej herbatce trochę mi było nieswojo, ale po kwadransie przeszło.
Za to wczoraj wieczorem zachciało mi się płakać i tak siedziałam sobie przed monitorem, a łzy mi same leciały. Nawet teraz, jak o tym piszę, to mi się cisną do oczu... Normalnie zaraz się znowu poryczę...
Ach, ta ciąża...

dziewczyny poczytajcie dla lepszego humoru link z watku z przymrozeniem oka jak przebiegaly porody - smieszne sytuacje, ja placze ze smiechu 2 dzien :)

Prosze napiszcie,czy przytylyscie ? Ja dzis sie wazylam +1 kg.
Wczoraj bylam w sklepie ciazowym i kupilam sobie wygodny bawelniany stanik z rozpieciami na karmienie, chociaz patrzac na tempo, to jeszcze pewnie zmienie rozmiar:) nie moglam sie powstrzymac i kupilam koszulke i sweterek na wiosne.
Ciekawe kiedy zaczynaja sie brzuchy?

dziewczyny poczytajcie dla lepszego humoru link z watku z przymrozeniem oka jak przebiegaly porody - smieszne sytuacje, ja placze ze smiechu 2 dzien :)

Prosze napiszcie,czy przytylyscie ? Ja dzis sie wazylam +1 kg.
Wczoraj bylam w sklepie ciazowym i kupilam sobie wygodny bawelniany stanik z rozpieciami na karmienie, chociaz patrzac na tempo, to jeszcze pewnie zmienie rozmiar:) nie moglam sie powstrzymac i kupilam koszulke i sweterek na wiosne.
Ciekawe kiedy zaczynaja sie brzuchy?

Na brzuch nie ma reguły, u mnie w pierwszej ciąży na USG połówkowym ledwo co było widać, wyskoczył ok 22 tygodnia! I też szalałam z ciążowymi ciuszkami, teraz spokojniej podchodzę i zanim wydam 129 zł na koszulę Happy Mum trzy razy sie zastanowię:) moda nam sprzyja, tuniki cały czas na topie, więc pewnie długo będziemy kupować w normalnych sklepach.
Ale stanik to podstawa i tu nie ma co oszczędzać.

Witam! dołączam do październikowych mam, wg mojego lekarza termin mam na 9.10.2010r.
To moja druga ciąża, ale pierwsza niestety nie dotrwała, obecnie jestem pod dobrą opieką i wszystko będzie dobrze.
Cieszę się strasznie, choć nadal nie wierzę. To 8 tydzień i 5 dzień.Podzrawiam was serdecznie. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie?:-)

Witam! dołączam do październikowych mam, wg mojego lekarza termin mam na 9.10.2010r.
To moja druga ciąża, ale pierwsza niestety nie dotrwała, obecnie jestem pod dobrą opieką i wszystko będzie dobrze.
Cieszę się strasznie, choć nadal nie wierzę. To 8 tydzień i 5 dzień.Podzrawiam was serdecznie. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie?:-)

:) czuj się tu swobodnie i dużo pisz! Musi być dobrze!!

A ja mam termin na 10, ale dzisiaj 7tc i 4d, więc albo u Ciebie albo u mnie coś nie tak z kalkulatorem:) na szczęście nie ma to żadnego znaczenia;)

dzięki. ogólnie mam wrażenie, że coś źle jest obliczone, jeśli chodzi o termin, ale każdy mówi, że to bardzo się zmienia w I-szym trymetrze. No a poza tym nie pamietam terminu ostatniej miesiączki, pierwszy raz w życiu, odstresowaliśmy sie z mężem, po 3 letniej próbie zajścia w ciążę, no i widać podziałało, ale teraz mam problem z terminem.pozdrawiam

reklama
Hej! W niedzielę wybieramy się z dziewczynami do spa na zabiegi (kasa z funduszu socjalnego:-)). W związku z tym mam do Was pytanie. Czy mogę zrobić sobie zabieg "odmładzający" na twarz? Czy jakikolwiek z zabiegów mogę sobie zafundować....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry