Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mi ostatnio koleżanka też przysiady podpowiedziała tylko, że ja siły na ruch nie mam. Jak jakiś leniwiec nic tylko leżę i leżę.
(swoją drogą to moi rodzice kiedyś tak mieli: najpierw im znaczek ukradli, potem antenę a po tygodniu samochód na cegłach stał :/ jak oni to zrobili [samochód miał autoalarm]? Do tej pory nie wiadomo...)karmię co 3 godzinki, chyba że Oluś ma życzenie szybciej niż po 3-ch. Te trzy godziny liczę od początku każdego karmienia, więc od końca to wychodzi tak co 2 godziny. W nocy od 3 dób Oluś dużo śpi, budzę go na te karmienia co 3 godzinki, a potem jest grzeczny nawet, jak nie spi. Płacze i stresy były tylko przez pierwszych kilka nocy, no ale nie dziwię się - dzidziusia wszystko swędziało od oliwki J&J, a ja go tym na noc po kąpieli smarowałam zupełnie nieświadoma problemu. Myślałam, że on taki czerwony od płaczu jest, dopiero położna się zorientowała, że to alergia, jak go zobaczyła.co ile się karmicie? my tak mniej więcej co 3h. Wybudzacie się czy czekasz aż sam sie upomni o papu? a w nocy ile przesypia Twój Oluś?
rudaaa - termin niezłya o seksie w ciąży możesz sobie w odpowiednim wątku poczytać. Trochę tam tego jest, więc jakieś rozeznanie będziesz miała.
moriam- nie dziwię się... ileż można w szpitalu siedziećMi ostatnio koleżanka też przysiady podpowiedziała tylko, że ja siły na ruch nie mam. Jak jakiś leniwiec nic tylko leżę i leżę.
malutka - ale pychota. Podeślij trochęco do samochodu to brrr współczuję. Komuś się widocznie spodobał i teraz powoli go "ogołaca". Kurcze może go w innym miejscu parkujcie albo coś, żeby nie było tak (odpukać oczywiście), że pewnego razu bez kół zostanie
(swoją drogą to moi rodzice kiedyś tak mieli: najpierw im znaczek ukradli, potem antenę a po tygodniu samochód na cegłach stał :/ jak oni to zrobili [samochód miał autoalarm]? Do tej pory nie wiadomo...)