reklama

Październikowe Mamy 2010

dziulka, mój bujaczek na tej samej zasadzie: też ma takie wgłębienie i właśnie przez to położna (moja mama zresztą i teściowa też:P) stwierdziła że sie na razie nie nadaje bo kości kręgosłupa jeszcze za miękkie itd itp... a ja jej na rękach nie będę nosić - szantażystkę jedną;D;D
mam taki jak ten:
FISHER PRICE LEŻACZEK USPOKAJAJĄCY RÓŻOWY SEN (1273350837) - Aukcje internetowe Allegro
/
Znam ten lezaczek - siostra go uzywa juz dla 3 dziecia z kolei i jest genialny!

Czy ktoras z Was podaje dziecku Espumisan albo cos na kolki i wzdecia?

Witaj Loliszko!
Cudnie ze jestes juz z nami!! :*

reklama
Witaj Loliszko:)miło Cie witać:)
A my dalej co nie które w dwupaku, i wielkie odliczanie, ale ci super:))))mnie tylko w nocy i dziś dopadają skurcze jak na @ mam nadziej,że to cos oznacza :)))

Witam ponownie!

Melduje że wróciliśmy wczoraj do domu :)
Franek przyszedł na świat w poniedziałek 18 października o godz. 8:15 przez CC z wagą 3330g, 51 cm długości i dostał 10 pkt Apgar. Czujemy się super a w domu to juz w ogóle rewelacja. Je cyca, budze go co około 2 godziny bo generalnie jest śpioch :)
Powoli bede nadrabiać zaległości na forum i uzupełniać liste.
Gratuluje wszystkim juz rozpakowanym, za wciąż oczekujące na swoje maluchy trzymam kciuki zeby poszło sprawnie :)

hihi identyko wymiary jak Leane -1cm moja mniejsza tylko:)

No w końcu Lolisza wróciła:) WITAMY:)

Ja też wciąż w dwupaku! Ech.. on chyba czeka na przynajmniej niedziele bo chce być skorpionem jak mama!!! Na co, co niektórzy z mojego domu mogą rzec: oooo nie:D!!

Boli mnie tylko krocze, mały w nocy mega si przeciagał, szczególnie jak głaskałam brzucha! Ano i oczywiście teraz pospałam do 12ej, a miałam wcześniej dzwonić do położnej żeby przyszła z deklaracją, no ale nic, zrobie to jak już mały sie wykluje! W ogóle to w domu mam syf, nie mam na nic weny. Czego się nie dotknę to zepsuje!
I najbardziej przerażają mnie moje kostki!! To boli strasznie takie są spuchniete!!

Znam ten lezaczek - siostra go uzywa juz dla 3 dziecia z kolei i jest genialny!

Czy ktoras z Was podaje dziecku Espumisan albo cos na kolki i wzdecia?

Witaj Loliszko!
Cudnie ze jestes juz z nami!! :*

dobranocka, a czy ona używała ich już od początku samego????
przyłączam się do powitań: LOLISZKA, WELCOME BACK:D:D:D
POŁOŻNA powiedziała mi, że na spacer to tak w 4-5 tygodniu dopiero, biorąc pogodę pod uwagę...
kasis, no to fluidki porodowe wysyłam:D
moj ssak znowu mnie doi i wkurza się strasznie bo jednocześnie nad zawartością pieluchy pracuje;P kiedy jej to przejdzie...
ulisia, może i coś z tym przyzwyczajeniem do kapturków jest, bo moja WOLI kapturki, ale jak jej matka zołza daje cyca bez to też daje radę - i nawet lepiej zasysa bo do kapturków szerzej paszczę musi otwierać i się przyzwyczaiła:D

No Kasiek w dwupaku faktycznie dużo :)))heheh a ja też jestem z listopada i nie narzekam:)byle by nie pierwszego:)we wtorek mam termin i zwolnienie ciekawe czy moja gin mi da jeszcze.
jak nie urodzisz to powinna Ci dac mi moja dała do dnia porodu a bylam w pon dostalam na cale 8 dni. a Jak mnie nie przypyli to 2 listopada do szpitala,zapewne tam tydzien poleze;///

Dzięki Iduś za te fluidy:)))przydadzą się:)))
Mam skurcze co godzinę tak mniej więcej:)))
Gosia to sie okaże nawet nie mam jak sie jej zapytać bo jak wyszłam w niedziele ze szpitala to gin poszła na urlop na tydzień. Jak nic nie wydarzy sie idę w poniedziałek do niej nawet nie dzwonie.

reklama
kasis czuję, że coś będzie z tych skurczy ;) i trzymam kciuki :-)
loliszka witaj!
byłam u lekarza, pani doktor dobrze mnie zapamiętała przez ten poród kleszczowy ;/ mimo iż jej wtedy na dyżurze w szpitalu nie było.
obejrzała mnie, wyciągnęła resztę szwów i zbadała. o dziwo NIC nie bolało, a bałam się. powiedziała, że jest stan zapalny i żeby smarować maścią i brać globulki. ale generalnie jestem pozytywnie nastawiona. chociaż trochę mi się sączy, a w końcu chyba jej o tym nie powiedziałam :-( no, ale chyba widziała...
Iduś a do neurologa też nie dostałaś skierowania?
ja już mam dość NFZ, naprawdę...
ale powiedzcie mi jeszcze - to ma być usg tych bioder? bo ja jakoś nie zarejestrowałam tego i myślałam, że po prostu wizyta u ortopedy w celu sprawdzenia bioder.
loliszka witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry