Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jak wyglada to badanie?zwykle usg tak?bo w pierwszej ciazy mialam tylko usg robione
a to chyba ze tak;-)ren-wiem, wiem, ze w ciazy lepiej sie nie opalac. Ale mam tam taka miejscoweczke na plazy , gdzie sa lezaczki i parasolki.
Wiec juz sie nie moge doczekac, jak sie wyloze na takim lezaczku, pod parasolem z traw i bede popijac bezalkoholowe mochito![]()
Witam i ja
Oj widzę, że hormony co niektóre z nas rozregulowały... Po porodzie może być gorzeja na razie oby do wiosny - u nas piękne słońce +8 i super spacer zaliczyłyśmy
tylko te hałdy brudnego śniegu i błoto nie pozwalają jeszcze wierzyć, że to już końcówka zimy.
Co do USG to obowiązkowo powinno się takiemu poddać między 11 a 14tc - tzw. USG genetyczne; lekarz sprawdza czy dzieciątko nie ma wad wrodzonych. Przysługuje ono normalnie na NFZ, więc nie zastanawiajcie się czy Was stać tylko marsz zapisać się do lekarza, bo to dla nas już za miesiąc, a wiadomo jak z terminami. Chociaż jak mówicie, że ciąża, to w pierwszej kolejności muszą przyjąć.