Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki za dobre słowo, ale nie byłam i nie jestem dzielna :-( na porodówce krzyczałam i płakałam :-( a teraz boję się nawet krocze obejrzeć... czuję, że kiepsko się goi...
chociaż przynajmniej po 2,5 tygodnia od porodu jestem w stanie w miarę normalnie usiąść i w miare normalnym tempem iść
Roxannka wiem, że łatwo mi mówić, bo mam to już za sobą, ale wierz mi, że ja też nie miałam żadnych oznak, żadnych skurczy przepowiadających, nic. na KTG dzień przed porodem, a tego samego dnia co zaczęły się pierwsze skurcze, wyszło, że nie mam żadnych skurczy i lekarz mówił, że to jeszcze potrwa
wiem też, że niełatwo się cieszyć ostatnimi dniami ciąży, ale powiem Wam, że ja wczoraj sobie tak pomyślałam nostalgicznie, że mimo wszystko fajnie było w ciąży... I tak mnie nostalgia naszła, że taki czas już się nie powtórzy...
u nas pępek nadal jest![]()
monimoni dziękiRoxanka - Jak rodziłam to moje skurcze się nawet nie pisały na KTG.
a mozesz podpowiedziec jak i gdzie sie to zalatwia. I co jest potrzebne? te wszystkie formalnosci jeszcze przede mna.Bede wdzieczna za wskazowki.mąż idzie zgłosić się do MOPSu po becikowe samorządowe (we Wrocławiu wszystkie becikowe wydają w MOPSie).
mam dzis to samo z małym .... pocieszam sie , że w nocy da mi spokój i bedzie spal jak aniolek :-)Ja walczę od 1,5 h spać nie chce tylko jesc, a je co pol godziny po 5 min i zasypia...