Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Że tak powiem - się wie co klasa :-) No i podziwiam bo skoro na forum doradzasz to masz sporą wiedzę techniczną. Ja coś tam wiem ale ekspertem nie jestem.
dzięki GabiresŻe tak powiem - się wie co klasa :-) No i podziwiam bo skoro na forum doradzasz to masz sporą wiedzę techniczną. Ja coś tam wiem ale ekspertem nie jestem.
PW to wiadomość prywatna. W ten sposób informacja od Was na 100% do nas dociera i nie musimy przedzierać się przez całe forum.
No to ja też napiszę kilka słów o sobie.
Mam na imię Ewa, mam 30 lat, jestem z Bydgoszczy. Od prawie 3 lat jestem mężatką, a od jakichś niecałych czterech staramy się o dzidziusia (niestety raz już poroniłam).
Obecnie nie pracuję, a do niedawna byłam asystentką dyrekcji centrum handlowego. Moją życiową pasją jest śpiewanie, do niedawna był to też dla mnie jeden ze sposobów zarabiania. Teraz czasami nagrywam wokale do różnych piosenek, tak dla hobby.
Mam jeszcze jedno hobby: mój samochód. Od lat należę do klubu mitsumaniaków, czyli miłośników marki Mitsubishi i udzielam się jako moderator na forum klubowym.
To chyba wszystko![]()
Gabires mnie uprzedziła więc już wieszUlisia co to jest PW?
Ja też jestem z BydgoszczyPozdrawiam