reklama

Październikowe Mamy 2010

wita dziewuszki:)
Kathee bardzo ci współczuję, wiadomo słowa tu nic ie dadzą, sama mam problemy z mężem i domyślam się jak sie czujesz, czas pokaże co si wydarzy.Liczę ,że poukłada sie tak jak powinno dla Ciebie i dla maluszków.!!
Za to mój mały dzis spi cały dzień ,tylko przerwa na jedzonko i aż sie boje co będzie wieczorem lub w nocy.

reklama
Wspolczuje Ci bardzo. Trzymaj sie dzielnie, kathe. Moze potrzebujecie tej separacji, bo czasem na osobnosci latwiej pewne rzeczy przemyslec i przetrawic. Moze zrozumie...
A probowaliscie terapii malzenskiej? Wiem, ze moze pomoc i mozna isc po porade do poradni zdrowia psychicznego za darmo.

http: nk.pl /#profile / 7030372 to moj:) tylko jak ktos mnie chce zaprosic to piszcie forumowe pseudo:)

uppppppppssssssss no tak-zablokowana jestem w wyszukiwarce przed debilami typu moj eks zeby mnie nie znalezli:/ na watku gdzie zostawialysmy gg i tel. dalam moje namiary :) teraz mozna mnie zlapac przez MALA MI88 bo jestem u niej w znajomych:)

Ostatnia edycja:
ale jak ja pisałam żeby na zamkniętym linki powsadzać to nie!!!:P:P:P
wspólczuję wszystkim borykającym się z problemami:/ i dołączam do klubu - u nas kasa...
gratuluję nowych chatek puchatka;D;D;D
idę ZNOWU dać się doić...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry