Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe, raczej bym na to nie liczyłaWystarczy, że mój mąż wypije jedno piwko i już się do niego nie przytulę. Biedaczek, może dzięki temu odechce mu się tego napoju ;p

To chyba najfajnieszy termin ciążyw zasadzie na końcówce będzie już chłodniej. Nie trzeba inwestować w zimowe ciuchy ciążowe.
Zaczęłam biegać po sklepach za spodniami. To jak mnie wybrzuszyło przechodzi ludzkie pojęcie.
W ost. ciąży do 5 miesiąca nic, a teraz hop siup i brzusio. Tak śledząc wątek, to mamy które już rodziły, zauważają, że teraz faktycznie szybciej zaczyna im rosnąć brzusio.
Mamusie zgodzicie się z tym ?
Hej! Ja jak zwykle czuję się ok, tylko piersi dokuczają,ale to normalne. Urosły mi i nie mieszczę się w staniki. Chyba będę musiała wyruszyć na zakupy, albo pożyczę od mamy:-).
Co do pory roku, to nie do końca się cieszę. Poprzednią ciążę też miałam w tym samym terminie (urodziłam 15 września) i całe lato właśnie upały mi dokuczały. Byłam wielka, spuchnięta. Bałam się wyjść na spacer w taki upał. No i w czasie urlopu nie będę mogła poszaleć z Jakubem.... Jedyny plus to rzeczywiście ubrania.