reklama

Październikowe Mamy 2010

onesmile a masz może jakiś pomysł dlaczego tak maja:-)
i jaki typ wg Tracy Hogg reprezentuje Twój synek?
mój jest ponoć średniaczkiem

dziewczyny czy któraś używa chusty do noszenia maleństwa
we wtorek przychodzi do mnie instruktorka i spróbuje na początek z chusta kółkową i mam nadzieje że będzie lepiej i coś w domu zrobię, bo jego ciągły płacz jak mnie nie ma w pobliżu mnie rozwala:-(

reklama
margerrita, zgadzam się z onesmile:)))moja jak prześpi cały dzień to w nocy śpi JAK ANIOŁ!!! a jak w dzień marudzi to zanim zaśnie na noc to dopiero są przeboje...

onesmile, ja też anglistka:D:D:D
joli, fakt że dla kobiety super zawód, ale tyle tej biurokracji NIEPOTRZEBNEJ!!! że cała radość z nauczania uciekała jak tylko siadałam do papierków... może jakaś nienormalna jestem albo pecha miałam że dyrektorki na które trafiłam były takie służbistki, ze stwierdziłam że to nie dla mnie - choć za dzieciakami tęsknię...

dziewczyny czy któraś używa chusty do noszenia maleństwa
we wtorek przychodzi do mnie instruktorka i spróbuje na początek z chusta kółkową i mam nadzieje że będzie lepiej i coś w domu zrobię, bo jego ciągły płacz jak mnie nie ma w pobliżu mnie rozwala:-(

Ja używam. Czemu akurat kółkowa? Osobiście poleciłabym na początek raczej elastyczną, EWENTUALNIE tkaną. Kółkowa lepsza na potem... Moim zdaniem.

A w ogóle chusta to super wynalazek. Uwielbiam ją. :-)

My już po wizycie pediatry, wszystko czyściutkie osłuchowo :-)

Byłam w mieście, w rynku jakiś festyn świąteczny...ale klimatycznie :-)

Kupiłam smoczek Nuk-a z lateksu, na próbę... no i się wściekłam, bo po powrocie do domu zauważyłam, że jest po terminie :wściekła/y:

idek - szczerze? Nie mam pojecia. Moze ich jeszcze denerwuje przechodzenie ze stanu aktywnosci w stan spania?
Z testu wychodzi mi pomiedzy Aniolkiem, a Sredniaczkiem, ale na kilka pytan jeszcze nie umiem w ogole odpowiedziec, wiec w sumie nie wiem.

Ida - ale numer :-) :-) :-)
Ja tez nie znosilam biurokracji, a przede wszystkim niewystarczajacej ilosci godzin jezyka w tygodniu i napietego programu,ktory trzeba bylo zrealizowac.
No i te zarobki!!!!! Masakra!!!

ulisia - a gdzie kupilas chuste? Ja sie nad nia powaznie zastanawiam.

hej kochane.
dziekuje ze zaproszenia na nk :)
U nas wczoraj sennie bylo na maxa, maly spal caly dzien juz mialam do lekarza dzownic hehe, bo tylko cyc na cycu uspypial bach do wyrka i spal tak calutki bozy dzien. mial tylko pol h aktywnosci......... za to w nocy uhhh obudizl sie o 23.30 i nie spal do 5:D;p pozniej 40 min drzemki i do 8 nie spal;p no i dzis standardowo okolo 3 h snu w dzien. martwi mnie to, ze on tak malo spi, a wczoraj jak spal caly dzien to juz wogole swirowalam;p
Do tego ok polnocy jak go przewijalam po karmieniu zrobil nam neispodzianke, od 3 dni nei bylo kupy..... juz mialam dawac czopa, ale mowie poczekam. no i prosze, kupa wyladowala w czasie podmieniania pampersiora na.......... poduszcze mojej;p bleeeee wszedzie kupa ;p
i dzis druga strzelil taka ze nawet klejnoty rodowe i siusiorek cale upaprane ;p
a jaki zadowolony. po tym moim antybiotyku boli go troche brzuch, ale innych objawow nie ma na szczescie. dzis malo jakos jadl ale niedawno odbil sobie i wcinal poltorej h cyca ;p
ja dzisiaj obejrzalam film o tworcy facebooka z A. milo bylo, maly kimal w wozku a druga czesc filmu na cycu wisial. a teraz wcinamy kanapeczki z poledwiczkami wieprzowymi smazonymi na kotleciki ;p i karmii popijam ;p
pozdrawiam, ja za pierniczki sie tez wezme na swieta.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry