reklama

Październikowe Mamy 2010

hej kochane.
dziekuje ze zaproszenia na nk :)
U nas wczoraj sennie bylo na maxa, maly spal caly dzien juz mialam do lekarza dzownic hehe, bo tylko cyc na cycu uspypial bach do wyrka i spal tak calutki bozy dzien. mial tylko pol h aktywnosci......... za to w nocy uhhh obudizl sie o 23.30 i nie spal do 5:D;p pozniej 40 min drzemki i do 8 nie spal;p no i dzis standardowo okolo 3 h snu w dzien. martwi mnie to, ze on tak malo spi, a wczoraj jak spal caly dzien to juz wogole swirowalam;p
Do tego ok polnocy jak go przewijalam po karmieniu zrobil nam neispodzianke, od 3 dni nei bylo kupy..... juz mialam dawac czopa, ale mowie poczekam. no i prosze, kupa wyladowala w czasie podmieniania pampersiora na.......... poduszcze mojej;p bleeeee wszedzie kupa ;p
i dzis druga strzelil taka ze nawet klejnoty rodowe i siusiorek cale upaprane ;p
a jaki zadowolony. po tym moim antybiotyku boli go troche brzuch, ale innych objawow nie ma na szczescie. dzis malo jakos jadl ale niedawno odbil sobie i wcinal poltorej h cyca ;p
ja dzisiaj obejrzalam film o tworcy facebooka z A. milo bylo, maly kimal w wozku a druga czesc filmu na cycu wisial. a teraz wcinamy kanapeczki z poledwiczkami wieprzowymi smazonymi na kotleciki ;p i karmii popijam ;p
pozdrawiam, ja za pierniczki sie tez wezme na swieta.

strip - ja mam dzis, tak jak Ty wczoraj. Pawel nie spal od rana, potem usnal kolo 14stej na pol godzinki, a potem miedzy 15-16sta i spi do tej pory i tylko sie budzi na cycka. W nocy znow bedzie cyrk, ale nie mam serca go budzic. Widocznie dzis tego potrzebuje.

A ja wciaz czekam na meza, az wroci z pracy (u nas jest 19.20). Po drodze ma wstapic do McDonala i wziac jakies frytki i czizburgerka :-) Taki bedziemy miec malo zdrowy piatkowy wieczor.
Ja tez wlasnie popijam Karmi :-)

ulisia - dzieki :-) obejrze sobie te stronki i chyba sie zdecyduje.

Kurcze, droga ta impreza...

Ostatnia edycja:
reklama
moj usnal godzine temu i dalej spi a wczesniej tez spal godzine z przerwa na cyca. ale czas kapieli wiec go delikatnie wybudze. ja to sie martwie czy cos mu nie jest, ze tak spi, zwlaszcza, ze za cycem specjalnie dzis nie swiruje.... i jaksi tak grzeczny... moze ja juzfiksuje bo mam w koncu grzeczne dziecko, a wczesniej diabel!!!
onesmile... zdrowko! :D

moj usnal godzine temu i dalej spi a wczesniej tez spal godzine z przerwa na cyca. ale czas kapieli wiec go delikatnie wybudze. ja to sie martwie czy cos mu nie jest, ze tak spi, zwlaszcza, ze za cycem specjalnie dzis nie swiruje.... i jaksi tak grzeczny... moze ja juzfiksuje bo mam w koncu grzeczne dziecko, a wczesniej diabel!!!

strip - nie swiruj, pewnie tego potrzebuje. Moj juz pare razy tak mial, wiec ja juz sie nie martwie. A zobaczysz, ze twoj jutro juz znow bedzie szalal :-) (sama nie wiem, czy Ci tego zyczyc, hihi)

ZDROWKO:-)

Co do tych kartek to ja Dziulki nie przebiję - takich ze zdjęciem w ramce wysłałam po urodzeniu Justysi tylko 12, a świątecznych - właśnie wypisuję 16... Może mam po prostu mniejszą rodzinę niż Dziulka? ;-)
no powiem ci ze w 3 dni wyslalam 32 pwiadomienia te à la laurka, na okladce leane, w srodku wyciete naklejone serce i ta bajka ktora ulozylam wszystko recznie pisane i dolaczylam do tego tez kartki swiateczne z moim wierszem co dalo 64 kartki w sumie... masakraaaaaaa

SUGAR wlasnie fotki dalam na galerie i nk, a w ciagu dnia nie ma mnie wcale bo tata do mnie przyjechal na 2 tyg i wyjezdza 13 grudnia, wiec chamsko siedziec na forum przy nim:pppp po drugie za tydzien wielka perzeprowadzka wiec teraz trwa reszta prac remontowych ktore sami se wymyslilismy, bo chcemy zeby bylo na tiptop za tydzien juz.

Ostatnia edycja:
nie zgubiłam sie tylko dużo roboty przy małym:) a teraz grzecznie śpi a mamusia hapyy:)))ja na kontrole z małym ide za tydzień, i teraz mnie czekają szczepienia. Byłam dzis w kosciele zalatwic chrzest i jak na zlosc dzis kancelaria zamknieta, mam nadzije,ze pozwolą zrobic mi na swieta, chce miec juz to z głowy. a Co do marudzen u nas standardowo ryk w nieboglosy i tylko suszarka daje rade.(jeszcze) a co do herbatek czy wy je słodzicie?

nie umiem jeszcze cytować
no normalnie nie mam siły tego teraz szukać
jak ktoś ma dobre chęci to może podpowie:blink:
jak nie to pomęczę się z tym jutro:rofl2:
ulisia ja kółkowa dostałam od koleżanki na ta tkana na razie mnie nie stać
a koleżanka nosiła w niej swego synka od samego początku do 8 miesięcy i bardzo zachwalała - zobaczymy co mi powie instruktorka we wtorek

wpadłam przypadkiem jak wymęczyć swego synka by zasnął w końcu
położyłam go na brzuszek pomęczył się zmachał strasznie, bo mu to leżenie nie wychodzi a podnoszenie głowy to już w ogóle - źle trzyma łapki - i zasnął ;)
dziulka wielki szacun a to, że mieszkasz we Francji - zazdraszczam...

nie umiem jeszcze cytować
no normalnie nie mam siły tego teraz szukać
jak ktoś ma dobre chęci to może podpowie:blink:
jak nie to pomęczę się z tym jutro:rofl2:
ulisia ja kółkowa dostałam od koleżanki na ta tkana na razie mnie nie stać
a koleżanka nosiła w niej swego synka od samego początku do 8 miesięcy i bardzo zachwalała - zobaczymy co mi powie instruktorka we wtorek

wpadłam przypadkiem jak wymęczyć swego synka by zasnął w końcu
położyłam go na brzuszek pomęczył się zmachał strasznie, bo mu to leżenie nie wychodzi a podnoszenie głowy to już w ogóle - źle trzyma łapki - i zasnął ;)
dziulka wielki szacun a to, że mieszkasz we Francji - zazdraszczam...
Idek na dole każdej wypowiedzi masz słowo cytuj ,kliknij na nie i wtedy bedziesz mogła dać odpowiedz pod danym cytatem.

reklama
strip, ja sie modle żeby moje dziecko w wieku twojego tak się zachowywało jak twój synuś;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry