Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w gruncie rzeczy ja też sowaNo wlasnie z jednej strony to fajnie,bo - mam nadzieje- schudne,ale jak widze meza i moja mame zapychajacymi sie Ferrero Roche, albo sernikiem, makowcem, tudziez Delicjami, to chce mi sie wyyyyyyyyyyyyyyyyyyc!!!
Pawel tez 20.30 juz spi. Ida, masz po prostu dziecko typu 'Sowa' :-)
Ja tez jutro wpadne na Sylwka na BB, tylko w Edi jest godzina do tylu, wiec postaram sie byc z Wami o 23ciej czasu szkockiego, czyli o 24tej w Polsce.;-)
moja jeszcze do niedawna też przy cycu tylko usypiała - do oporu z nią siedziałam czasami - a teraz jej się odwidziało, co najwyżej drzemkę sobie strzeli i tyle jej spania, o odłożeniu do kołyski mogę od razu zapomnieć...no to ja tez sie daloczam do sylwestrowania na bb
co do auta, to drugi lakiernik zaspiewal 700zl (kurne tam jest tylko pare rysek, no zesz, ceny z kosmosu) i zegnajcie znizki z oc, no cuz takiej kasy po swietach nie wyciagne z portfela... mialam w hesti ubezpieczony samochod wiec w lutym bedziemy szukac cos tanszego
co do spania, zazdroszcze wam, ze wasze maluchy przesypiaja nocki, u nas jest pobudka 23 / 3 /5 tak +- i czasem o 5 juz witamy dzien. choc ja bym wolala pospac
teraz maly ma swoja krotka drzemke a potem spacer, mala mi ja spaceruja nawet jak jest duzo zimniej, byle nie wialo, jak wieje to odpuszczamy sobie, choc moje dziecko domaga sie spaceru nie wazne co za oknem, wtedy robi mu scieme, ubioeram ide do windy pare runek po korytarzu i do domu przy balkonie aby nawdychal swierzego powietrza i spi![]()
dziewczyny poradzcie cos, maly ostatnio nauczyl sie zasypiac przy cycu i nie ma innej opcji, jak go tego skutecznie bez szarpania moich nerwow oduczyc HELP HELP HELP
. tak więc spalismy 8 godzin ... ahhh jaka ja wyspana obudzilam sie na nastepne karmienie. Po karmieniu znów usnelismy i pobudka juz o 8.30. Potem jeszcze dolegiwanie , ale dziecie juz usnac nie chcialo.hmmmmmm...facetom z reguły chyba się wydaje że my mamy labę totalną - w końcu nie mamy oprócz opieki nad dzieciem nic do roboty. mąż idzie do pracy przez duże P a żona się obija;Pnie żebym piła do Twojego czy czyjegokolwiek męża![]()
znowu mąż mnie zdrażnił w nocy!!! jak go proszę żeby mi podał młodą z kołyski albo przewinął ją to zaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiim wstanie do pozycji siedzącej, zaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiim zdecyduje się dupsko podnieść i wstać - to młoda już sygnał alarmowy stopnia trzeciego zdąży włączyć! i w rezultacie sama wstaję, bo po pierwszym jej stęknięciu mam oczy z reguły już szeroko otwarte (tylko że jak wstaję w nocy to później ciężko mi zasnąć)... ja wiem że faceci głęboko śpią i ciężko im się obudzić, a kobiety to co? drzemki se w nocy strzelają?!?!?!?! pamięta jak kiedyś nie raz zdarzało się że szwagier albo kumpel w nocy dzwonił żeby przywieźć czy zawieźć go gdzieś, to wstawał jakby po litrze kawy już był, a do własnego dziecka nie może wstać!!! i on by chciał więcej dzieci... jakoś nie mogę sobie wmówić że dziecko to mój obowiązek i tylko mój. może dziwna jestem:/
nie mam nastroju i już... oby do wieczoru sie odnalazł![]()
Zobaczcie na mój suwaczek!! ale ten czas szybko mija!!
hihi, oczywiście z dziadkami nie samZabrzmiało jakby miał sam zostać![]()
nie mam nastroju i już... oby do wieczoru sie odnalazł![]()

A już szlak mnie trafia jak mój M. siedzi przed TV w jednym ręku pilot a drugą próbuje małego uspokoić albo udaje że się z nim bawi, a nawet na niego nie patrzy bo coś ciekawego akurat leci wrrr