reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziulka, dawaj fotkę na ogólnym! :-)
A co tu tak cicho...? Miała być impreza!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto się dołącza do mnie samotnej przy lampce czerwonego wina?

Pijemy za
--> nasze dzieciaczki - aby były grzeczne, zdrowe i pięknie rosły
--> naszych mężczyzn - aby chociaż udawali ze nas rozumieją, aby byli domyślni, by nas kochali na zabój i robili wszystko z miłości do nas
--> nasze teściowe i rodziny - aby życzliwie i z miłością traktowali nas i naszą rodzinę
--> NASZE FORUM - ABY SERWER DŁUGO ZNOSIŁ NASZE POSTY! :))))))))))))))))

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps
Czarodziejka, ja mam na sobie taką miniówę jeansową, że się schylać nie mogę :D

reklama
31122010549 (Medium).jpg31122010548 (Medium).jpg31122010551 (Medium).jpg

a to dzisiejszy moj wybryk :) fotka nr 1- troche slabo widac bo sztuczne swiatlo- moje pasemka,fotka 2 - moja geba ktora w koncu przypomina cos ludzkiego , fotka 3- nasza sylwestrowa wyzerka- raclette i biale winko z Savoie:)))

DOBRANOCKA - prosze fotki:)
a ja mam na sobie PIZAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obok biale wino i helikopter w glowie:))))))) przed chwila szukalam kabla do laptopa to maz mowi ze lezy pod zaslona a ja jak debil sie gapie pod sufit.......blondyna i juz.... fakt pod sufitem sa zaslony....

a w salonie fryzjerskim dzisiaj laski wieczorowo poubierane uczesane umalowane- fryzjerki i slysze jak ze soba gadaja gdzie ktora sie wybiera i slysze: no ja po robocie w pizame i do lozka.... hehehe nie jestesmy same:)))

Ostatnia edycja:
EFA ja i lachon??? chyba cie pokrecilo!!! dobrze ze fotka robiona tylko od gory bo od dolu masakra....:)) a co do imprezy to ja musze sie pilnowac zeby mloda nie pociagnela cyca bo opilaby sie jak nic:))))) zeby mnie nie podkusilo karmic z cycka:pp

qrcze, jak ten czas leci... Niedługo strzelamy szampanami! :-D
Dziulka, celuj swoim francuskim szampanem w kierunku Wrocławia - to sobie chociaż korek poliżę, bo nie mam flachy....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry