Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jupiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!mamy NOWY ROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szczesliwych 365 dni dla wszystkich mlodych rodzinek i dzieciaczkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POPROSIMY TWORCOW TEgO FORUM O stworzenie MOZLIWOSCI PROWADZENIA ROZMOW NA ZYWO PRZEZ KAMERKI )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) niech z nowym rokiem wejda nowe zmiany i duzo roznych fajnych mozliwosci ))))))
jak ktos mi sie spyta gdzie spedzilam Sylwka to powiem krotko: na najbardziej zajebistym forum na swiecie!!!!!!! serio!!! tyle razem przeszlysmy- cala ciaze, porody, pologi, do teraz i niech tak bedzie juz zawsze!!!!!!!!!!!!! nawet jak zbabciejemy))))))))))))))))))
DOBRANOCKA - ja sie nei klade bo ziemia za szybko sie kreci!!!!!!!!!!!! za duzy odstep w imprezach i popijawkach ale co tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najwazniejsze dzidziusie!!!!!!!!!!! a poza tym.......... zaraz otwieramy drugiego szampana z mezulem)))))))))))))))))))))))))))) pierwszy peka)))
Ja wypiłam jedną lampke szampana bo i tak z mieszanki mojej wywnioskowałam że jutro wielgachny ból głowy będzie, już powiedziałam małżowi żeby nie rozpędzał się z tym piciem bo dzisiaj w nocy to on wstaje i tak ja będę wstawać!!
Wiecie co dzisiaj małż mi się zapytał czy nie wydaje mi się dziwne że my tak codziennie się kochamy odpowiedziałam że jesteśmy młodzi, ale tak myślałam w miedzy czasie o tym co Wy piszecie, że nie macie ochoty itd. to zastanawiam się sama czy jednak z nami wszystko w porządku
Siedzimy se tu w trójkę z moim tata a ja tak czasem zza lapsa lookam na małża i szczerze t mam na niego ochotę - zaznaczam że pijana nie jestem jedynie lekko zblazowana!
Aaaa właśnie od przedwczoraj zażywam aseqrelle do cerazette
wiem wiem moje tematy noworoczne nie na miejscu scuza