Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Na szczęście ustało i puścili mnie do domu 

Przez to nawet przed kompem nie jestem w stanie usiedzieć 

mąż musiał na gwałtu-rety jechać do nocnego po ogórki. Przywiózł, ja otworzyłam słoik, ugryzłam ogórka i... wyplułam. Był nie do zjedzenia! Chociaż mojemu Tomkowi bardzo smakował. I jak tu zachować spokój?

że jak zaraz czegoś nie zjem to dzidziuś w brzuchu umrze... że nie wytrzymam... i tak ryczałam a ten patrzył na mnie jak na nienormalną. Po czym sie uspokoiłam bo zjadłam jabłko i kiedy przypomniało mi się, że przydałby się jeszcze sos i zapytałam sie o niego usłyszałam, że zapomniał zamówić czosnkowego. I to był kres wszystkiego. Zrobiłam dziką awanturę ze łzami w oczach, że jakto bez sosu i wogóle. Kiedy przyjechała pizza to nie mogłam wogóle jej zjeść bo według mnie śmierdziała starą szmatą :-/ musiałam zadowolić sie kanpką... i jakoś z głodu nie zeszłam Hej Kaja witamy Cie w naszym gronie
Dziewczynki Wszystkiego najlepszego w dniu naszego Święta
Napiszcie proszę czy tez tak macie? od kilku dni mam mdłości i występują dopiero wtedy gdy napada mnie nagle głód, wtedy szybko muszę coś zjeść ,bo jak nie to jest mi strasznie nie dobrze![]()