Ulisia, siva211, emiliab, czekamy z niecierpliwością na wiadomości, co tam porabiają w brzuszkach Wasze dziubki
Dagisu, ja w weekend zjadłam laskę kiełbasy polskiej, a ona też jest surowa, na dodatek wędzona. Nie pomyślałam o tym, jak mi ją mąż pakował do buzi w samochodzie (byliśmy w podróży i zachciało nam się po drodze wiejskich przysmaków

). Myślę, że to prawie niemożliwe tak za pierwszym razem trafić na popsute mięso. Trzeba myśleć pozytywnie.
malutka80, iwcia1234, ani się obejrzycie, aż Wy też będziecie w 13 tygodniu. Nawet nie wiem, kiedy to zleciało!
Lejla1, witaj. Ja mieszkam w Bydgoszczy, ale pochodzę z Niedźwiednika w Gdańsku i nieraz tam bywam. Poza tym praktycznie co tydzień jestem w Starogardzie Gdańskim lub u dziadków w Gdyni

. Leczyłam się przez jakiś czas w Invicta w Gdańsku - jeżeli miałabyś pytania, to śmiało.
Dziewczyny, jeżeli decydujecie się na prywatne leczenie, to polecam Wam wykupienie abonamentu. Ja mam kartę Medica Polska, za którą płacę 150zł miesięcznie i w tym mam wszystkie badania i wielu specjalistów. Np. w tym miesiącu byłam już u gina na USG, u endokrynologa i robiłam 2x badania krwi, w tym na hormony tarczycy. Zaoszczędziłam już ładną kwotę w stosunku do tego, co bym wydała, gdybym płaciła z własnej kieszeni. Medica ma umowy z dużą ilością prywatnych przychodni i klinik w całym kraju, także w mniejszych miastach. Gorąco polecam - ja jestem super zadowolona.
I dodam jeszcze, że umowę (którą mogę wypowiedzieć w każdej chwili ze skutkiem miesięcznym) podpisałam jako osoba prywatna, pośrednikiem nie jest więc żaden zakład pracy.